Márciusban indul a Mad Max-spinoff Furiosa forgatása

MOZI HÍREK – A közelgő Mad Max spinoff/előzményfilm, a Furiosa forgatása hamarosan elkezdődhet.

 

 

Felgyorsultak az események a közelgő poszt-apokalipszis Mad Max-előzményfilm, a Furiosa háza táján: a hírek szerint már márciusban elkezdődhet a forgatás. A The New Daily című ausztrál kiadvány (az ország, ahol a Furiosa forgatása zajlik majd) arról számolt be, hogy az új-dél-walesi vállalkozások sűrű időszakra készülnek, mivel…

„…egész lakókocsiparkokat, Airbnb-ket és szállodákat kerestek fel a forgatási helyszínek producerei, és sok már foglalt.”

A jelentés a továbbiakban azt állítja, hogy „a vállalkozások a Murrumbidgee folyótól a Broken Hill környéki outback városokig” hatalmas bevételekre számítanak a jelenlegi globális körülmények okozta küzdelmet követően, mivel a remények szerint március közepétől akár júniusig is eltarthat a Furiosa forgatása, amelynek főszereplői Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Furiosa lesz a valaha Ausztráliában készült legnagyobb szabású filmes produkció. A Screen NSW korábban úgy jellemezte a monumentális munkát, mint „fontos győzelmet” az állam és a szélesebb értelemben vett filmipar számára. „Az ausztrál filmipar 56 százalékát foglalkoztató NSW-nek köszönhetően a produkció várhatóan több mint 850 helyi munkahelyet fog támogatni, és mintegy 350 millió dollárt hoz az ország gazdaságába” – áll a tavalyi közleményükben.

A Furiosa a címszereplő lázadó harcost követi majd, akit a 2015-ös Mad Max: A harag útja című, kiemelkedő akciófilmben ismerhetett meg a közönség. Az előzményfilm a karakter eredetét fogja feltárni, jóval azelőtt, hogy Immortan Joe War Rigjének inspiráló parancsnokává vált volna, és összefogott volna Tom Hardy Mad Max Rockatanskyjával. George Miller visszatér, hogy társíróként, rendezőként és producerként is részt vegyen a projektben régi, Oscar-jelölt produceri partnerével, Doug Mitchell-lel együtt, a történet pedig több évet ölel majd fel.

„Nem egy nagy, epikus filmet akartam készíteni” – mondta Miller tavaly áprilisban.

„Ez egy olyan történet, amit el akartam mesélni. De mint kiderült, csak egy csomó különböző jelenetből áll. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok róla, hogy a Fury Road három nap és két éjszaka alatt történt, de ez egy saga. Sok éven át tart. Szóval rengeteg különböző elem van benne.”

Az előzményfilmes megközelítés miatt A vezércsel sztárja, Anya Taylor-Joy lép be a szerepbe Charlize Theron helyett, aki hatalmas izgalommal várja a forgatást. Partnere a leginkább az MCU Thorjaként elhíresült Chris Hemsworth lesz, aki nem is lehetne lelkesebb, hogy csatlakozhat egy olyan franchise-hoz, amely egész életében olyan sokat jelentett számára.

Sajnos a közönségnek még várnia kell egy csöppet a Furiosára, mivel a projektet a 2023. június 23-i megjelenési dátumról nemrég 2024. május 24-re halasztották.

Forrás: The New Daily

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu