A Senua’s Saga: Hellblade 2 új, hiperrealisztikus screenshotjai alapján a grafikára nem lesz majd panasz

A különböző trailerek már megmutatták, hogy a Ninja Theory a Senua’s Saga esetében mindent belead a grafikai minőségbe.

 

 

Nem ritka, hogy a technológiai fejlődés hatására a képminőség terén tátva marad a szánk. A Ninja Theory a Senua’s Saga: Hellblade 2 kapcsán érte el a nagyközönségnek eme reakcióját, miután a The Game Awards 2021 során bemutatott lenyűgöző trailerről megerősítették, hogy az valós idejű demó. A fejlesztők most újabb, a főhőst bemutató felvételek közzétételével szeretnék folyamatosan emlékeztetni a közönséget a játék grafikai minőségével kapcsolatos szándékaikra.

Senua a két képen annyira valósághű, hogy szinte azt várnánk, mindjárt megszólal

A Ninja Theory a Twitter-fiókján keresztül osztott meg néhány képet a főszereplő arcáról közeli felvételen. Bár ez szavakban nem hangzik túl látványosnak, ajánljuk, hogy nézzétek meg az e sorok alatti posztot, hiszen a stúdió célja, hogy a karakter arcának részletein keresztül mutassa meg, milyen combos is a játék grafikája.

A címszereplő mindkét képén a Ninja Theory munkáját tükrözi a szemek finom csillogása, a textúrák változása, a bőr pórusainak részletei, sőt, még a főhős izzadságának tükröződése is. Más szóval, olyan szempontok sokasága, ami csak arra késztet, hogy a játékot teljes egészében megnézzük, és mindig élvezhessük ezt a képminőséget.

Végtére is a fejlesztő okot adott arra, hogy grafikailag egy nagyon csiszolt kiadást várjunk, hiszen úgy tűnik, hogy a játék felhőiben is látszik az a figyelem a részletekre, amit eddig is láthattunk. És bár még mindig nincs hivatalos megjelenési dátuma a Senua’s Saga: Hellblade 2-nek, az kétségtelen, hogy a Ninja Theory címét számos játékost nagy izgalommal várja.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu