A The Last of Us-sorozat Az Esernyő Akadémia és a Halott vagy rendezőivel bővül

MOZI HÍREK – Ketten csatlakoznak a The Last of Us epizódjainak többi, már ismert rendezőjéhez, de azt még nem tudjuk, hogy melyik részeket forgatják majd.

 

 

Az HBO The Last of Us által ihletett sorozata két új rendezővel bővült, akik csatlakoznak a már ismert rendezők listájához, mint például Kantemir Balagov és maga Neil Druckmann. A DGC weboldalán megjelent frissítésnek köszönhetően tudjuk, hogy Liza Johnson (Halott vagy) és Jeremy Webb (Az Esernyő Akadémia) is részt vesznek a sorozatban, bár azt nem tudjuk, hogy mely epizódokon fognak dolgozni.

A sorozatnak már több rendezője is van, köztük a játék atyja, Neil Druckmann

Ha megnézzük a frissített listát, akkor a rendezői szekcióban egyértelműen láthatjuk mindkét személy nevét, így nem kétséges, hogy milyen szerepet vállalnak majd az új produkcióban. Mint említettük, Jeremy Webb leginkább az Umbrella Academy-sorozatról ismert, de filmográfiájában más címek is szerepelnek, mint például a Valós halál (Altered Carbon) és a Megtorló egyes epizódjai.

Liza Johnson pedig több mint 20 éve dolgozik rendezőként, producerként és forgatókönyvíróként. A Halott vagy című sorozat mellett olyan produkciók egyes epizódjainak rendezőjeként ismert, mint a Szilícium-völgy, az Amerikai Horror Story és a Physical.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Last of Us-sorozat milyen stádiumban van, hiszen csupán annyi információ érkezett mostanában, hogy Neil Druckmann befejezte rendezői munkáját és visszatért a Naughty Doghoz; azonban a többi rendezővel kapcsolatban nem nyilatkoztak.

Nemrég megerősítették, hogy Storm Reid színésznő lesz Riley, Ellie barátnője a Left Behind epizódban. Az első videójáték történetének más kulcsszereplői, mint például Tommy és Tess, szintén feltűnnek majd a sorozatban, azonban a Naughty Dog játékának cselekménye egyes részleteit megváltoztatták a produkcióhoz.

Forrás: DGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu