Csak egy befejezése van a Horizon Forbidden Westnek [VIDEO]

A Guerrilla Games nem tagadja le a valóságot: egyetlen vége van a történetnek, de a cselekedeteink kisebb részleteken változtathatnak.

 

Az olasz Everyeye weboldal beszélgetett el Ben McCaw-val, a Guerrilla Games narratíváért felelős vezetőjével. Elmondta, hogy minimális módon is, de hatása lesz a történet előremenetelésre annak, hogy mennyi időt töltünk el bizonyos mellékkarakterekkel. Aztán nyíltan kimondta, hogy a Horizon Forbidden Westnek egy, ám erős, hatásos befejezése lesz. Kisebb elemei attól függően változhatnak, hogy kinek adtunk a stábból teret és figyelmet.

Ezen felül néhány esetben lesznek erősnek nevezett morális döntések, amiknek viszont erőteljes következményei lesznek. Aztán az interjú kitért arra is, hogy Aloy és bajtársai miért is tartanak nyugatra, ami egy tönkretett San Franciscóhoz, továbbá a Yosemite-völgyhöz kalauzolja el a csapatot. Erről már Annie Kitain, a játék senior írója osztott meg az olasz publikációval néhány gondolatot.

Kitain nem akart részletekbe bonyolódni, de a háttérről elmondhatott néhány részletet. A Horizon Forbidden West az első fejezet, azaz a Horizon Zero Dawn után fél évvel játszódik. Ebben az időben a Föld állapota sokat romlott, ugyanis annak halálát okozó fertőzés elterjedt. Ez az első jele a terraformáló művelet kritikus bukásának. A másik erre utaló jel a súlyos klímakatasztrófa, amit az erős viharok ábrázolnak (ezt több videóban is elhintette a Sony és a Guerrilla). Szerinte a Horizon Forbidden West akár az ökológiáról és a környezetről is szólhat. Aloy rögtön elkezdi a fertőzést vizsgálni, és a nyomok a nyugatra mutatnak. A játék legeleje ezt rögtön elmagyarázza majd.

A Horizon Forbidden Westben Tilda karakterét Carrie Anne Moss alakítja; Sylens bőrébe ismét Lance Reddick bújik, Angela Bassett pedig Regallát formálja meg a február 18-án PlayStation 5-re és PlayStation 4-re megjelenő történetbe. Kérdés, hogy a Sony vajon itt mennyi ideig tartja konzolexkluzívként a játékot, ugyanis a Horizon Zero Dawn esetében több év kellett a PlayStation 4 > PC ugráshoz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu