A Paramount elhalasztotta a Mission: Impossible 7 és 8 premierjeit 2023-ra, illetve 2024-re

MOZI HÍREK – Több korábbi premierdátum-módosítás után a Paramount készülő Mission: Impossible-folytatásai újabb csúszást kénytelenek elszenvedni.

 

 

Szomorú hír, hogy a lassan végtelennek tűnő Covid-járvány miatt a Paramount bejelentette, hogy a Tom Cruise-fémjelezte Mission: Impossible 7 és 8 premierdátumának tartása szintén „lehetetlen küldetésnek” bizonyult: mindkét film további egy-egy év késést kénytelen elszenvedni a korábban kitűzött bemutató dátumához képest. A népszerű akciófilm-franchise legújabb részei az elmúlt 20 hónapban már számos alkalommal kaptak haladékot, most pedig…

…a Mission: Impossible 7 2022. szeptember 30-ról 2023. július 14-re, míg a Mission: Impossible 8 2023. július 7-ről 2024. június 28-ra csúszik.

A Mission Impossible folytatásai a világjárvány kezdete, 2020 áprilisa óta küszködnek a premierdátummal, amikor a franchise 7. filmje az év júliusáról decemberre került át. Persze, mivel a járvány továbbra is hatalmas fennakadásokat okozott a filmforgatásokban és a megjelenési ütemtervekben, a filmet ezután 2021 novemberére, majd az idei évre tették át, amit aztán, mint látjuk, szintén nem sikerült tartani. A Paramount másik Tom Cruise-filmje, a Top Gun: Maverick egyelőre még tartja a 2022. május 27-i premiert.

A Paramount és a Skydance közös közleményében ez áll: „Átgondolt mérlegelés után a Paramount Pictures és a Skydance úgy döntött, hogy elhalasztják a Mission: Impossible 7. és 8. részének megjelenését a folyamatban lévő világjárvány miatti késedelmek okán. Az új megjelenési dátumok 2023. július 14. és 2024. június 28. lesznek. Alig várjuk, hogy a mozilátogatóknak páratlan moziélményt nyújtsunk.”

Habár a Paramount nyilvánvalóan akkor fogja kihozni a filmeket, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje, egy újabb egyéves késés mindkét film esetében kissé túl óvatosnak tűnhet. A Pókember: Nincs hazaút nemrégiben elért fenomenális sikere bebizonyította, hogy a megfelelő filmért a közönség szép számmal járul a kasszák elé, a Paramount saját Sikolya pedig nemrég erős nyitást produkált a jegypénztárakban.

Mindent egybevetve, a Mission: Impossible-sorozat az első hat filmmel több mint 3,5 milliárd dollárt hozott, ami a folytatásokat szinte biztos sikerré teszi, bármikor is mutassák be őket…

Forrás: Seriesmaniacos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu