A PlayStation 2021 összefoglalója már elérhető

A PlayStation összefoglaló a játszott órák számát, a megnyert trófeákat és egyebeket tartalmazza

 

 

2022 nagy évnek ígérkezik a videojátékok terén, és már most izgatottan tekintünk előre a következő hónapokra, és egy kicsit féltjük a pénztárcánkat. A PlayStation is izgatottan várja, hogy mi következik, ezért emlékeztetett minket arra, hogy mi a vállalat 22 legjobban várt PS4- és PS5-játéka. De hogyan alakult 2021 a játékosok számára?

A japán vállalat megnyitotta a PlayStation 2021 összefoglalóját, hogy minden játékos válaszolhasson erre a kérdésre. Az összeállítás olyan adatokból áll, amelyek áttekintik a felhasználók legfontosabb tevékenységét a PS4-en és PS5-ön tavaly végzett játékmeneteik során: eltöltött órák, játszott címek, az egyes kategóriákban nyert trófeák, kedvenc műfaj… Röviden: egy olyan információhalmaz, amely tükrözi, hogyan töltöttünk 2021-et a PlayStation konzoljainkkal.

Ahhoz, hogy hozzáférjünk ehhez az összefoglalóhoz, nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni a weboldalra, és megvárni, amíg a fent említett adatok megjelennek, ami néhány másodperc alatt megtörténik. Természetesen érdemes megjegyezni, hogy az áttekintés csak korlátozott ideig lesz elérhető, így mindenképpen nézzétek meg és osszátok meg február 20-a előtt.

Természetesen a 2022-es év kezdete többször is alkalmat adott a PlayStationnek arra, hogy az elmúlt év felhasználói trendjeiről adatokat tegyen közzé. Ennek megfelelően a PS4 és PS5 karácsonyát a Sony platformjain decemberben landolt Among Us uralta. Ez azonban megváltozik, ha a 2021-es évet egészében nézzük, hiszen a játékosok ugyanúgy érdeklődtek a sport iránt, mint az időtlen GTA V iránt.

Forrás: gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu