A Syberia: The World Before bejelentette a PC-s megjelenés dátumát

Az új Syberia-játékot 2022-re csúsztató késés után Kate Walker története a Steam, az Epic Games és a GOG kínálatában is megjelenik.

 

 

A kalandjáték műfajon belül a Syberia-saga mércévé vált. Benoit Sokal fantáziájának köszönhetően egy olyan történet született, amely a Syberia: The World Before-ral immár a negyedik epizódjához érkezik; a játékból már láthattunk néhány trailert, amelyek elég jól visszaadják a széria hangulatát. Most a Microids a PC-s megjelenés dátumának kitűzésével készül a cím megjelenésére.

Kate Walker kalandja március 18-tól folytatódik a Steamen, az Epic Games-en és a GOG-on keresztül

Miután bejelentették a késést, ami 2022-re tolta ki a megjelenést, a fejlesztőcsapat azt mondja, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a plusz időből: „A lehető legjobb élményt akartuk nyújtani, és masszívan tisztelegni a Benoit Sokal által elképzelt Kate Walker epikus kalandja előtt. Ezek a plusz hetek lehetővé tették a Koalabs stúdiónak és csapatunknak, hogy magabiztosan szállítsuk le a megérdemelt játékot”.

Ahogy a franchise rajongói el tudják képzelni, a Syberia: The World Before egy rejtvényekkel, felfedezésre váró környezetekkel és interaktív karakterekkel teli utazásra invitál minket. Elvégre ez az egyik olyan sorozat, amely a kalandjátékok lényegét képviseli, így a negyedik rész sem változtatna a műfaj ezen alapvető aspektusain.

Persze a kalandjátékok nem csak igazán kihívást jelentő rejtvényekkel rendelkeznek, hanem olyan történettel is, amelyben órákon át elmerülhetünk. Ez a Syberia esetében is így lesz, amely Kate Walker vándorlását kihasználva párbeszédekkel, küldetésekkel és persze rejtvényfejtéssel szórakoztat majd minket.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu