Uncharted: Legacy of Thieves Collection – befutott a konzolos launch trailer [VIDEO]

Ki kell emelnünk, hogy egy platformról van szó, ugyanis a másiknak még várnia kell, hiszen a Sony üzletileg nem tartja elfogadhatónak, hogy az IP-i egyszerre jelenjenek meg PlayStation konzol(ok)on és PC-n…

 

Nemsokára meg is jelenik a Sony Interactive Entertainment első idei komolyabb időzített exkluzívja, igaz, ebben az esetben mindössze (?) két játék remasterelt változatáról van szó, ugyanis a pakkban a két, eredetileg PlayStation 4-re megjelent (és azóta önállóan a PlayStation Store-on már meg nem vásárolható) Uncharted 4: A Thief’s Endet, továbbá az Uncharted: The Lost Legacy-t találhatjuk.

Szeptemberben, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection bejelentésekor ezt írtuk: „Egy remasterelt bundle-ről van szó, amiben egyik főszereplőnk Nathan Drake lesz, aki Avery kapitány régóta elveszett kincse után kutat, így utolsó túrája ezzel kapcsolatos Madagaszkár dzsungeleitől a régóta elveszett kalózkolóniáig, Libertaliáig. A pakk másik játékában, az Uncharted: The Lost Legacy-ban pedig Chloe Frazer története tárul elénk, ahol nem éppen ellenséges barátból hőssé változik. Igénybe veszi Nadine Ross, egy jól ismert zsoldos munkásságát is, hogy India Nyugati-Ghátok régiójában megtalálja Ganesh aranyagyarát. A Naughty Dog a PlayStation 5-ös verzión dolgozik, míg a PC-s kiadást lepasszolta az Iron Galaxy-nak.”

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection január 28-án fog megjelenni PlayStation 5-re, míg a PC-s verzió (ami Steamen és Epic Games Store-on egyaránt fenn lesz) még nem rendelkezik konkrét dátummal. A Sony annyit mondott eddig, hogy valamikor idén elrajtol PC-n is. Továbbra is könnyen át lehet látni a Sony szitáján: ha a két játék remekül teljesít PlayStation 5-ön, akkor az év vége felé fogják csak kiadni a portokat, ha pedig alacsony a PS5-ös kereslet, akkor az Iron Galaxy munkája hamarabb feljut a Valve és az Epic Games digitális boltjára.

Az egészben van egy kis furcsaság azért: PC-n lesz az Uncharted. Ez jó. De az első három rész hol van? Miért a negyedikkel és annak különálló kiegészítőjével kell kezdeni…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu