Edward Norton a „Harcosok klubja” sztárjára, Meat Loafra emlékezik: „Számunkra ő mindig Bob marad”

MOZI HÍREK – „A legnehezebb dolog a munkában [Meat-tel] az volt, hogy végigcsináljuk ezeket a kacagtató pillanatokat anélkül, hogy szakadnánk a nevetéstől” – mondja a színész.

 

Ed Norton a közösségi médiában tisztelgett a Fight Club sztárja, Meat Loaf előtt, aki 74 éves korában hunyt el a hét elején koronavírusban.

Megosztva egy állóképet az 1999-es Harcosok klubja című filmből, ahol a névtelen narrátor karakterét Robert Paulson (akit Meat Loaf alakított) öleli magához, Norton azt írta: „Nem tartok otthon képeket a filmekből. De ez itt van az irodámban egy keretben, mert minden alkalommal mosolyt csal az arcomra.

„A képre az van gravírozva, hogy ‘Love and Hugs, Meat’. Jól összefoglalja őt. Annyira vicces volt. És gyengéd. És melegszívű mindenkihez. Egy édes lélek. RIP Meat Loaf.”

„Számunkra ő mindig ‘Bob’ marad. Csodálatos hónapok voltak azok a nevetéssel és tiszteletlenséggel. A legnehezebb dolog a munka során Meat-el az volt, hogy végigcsináljuk ezeket a kacagtató pillanatokat anélkül, hogy szakadnánk a nevetéstől. Az asztalon fekve halottat játszott, majd a Zeppelin-t bömböltette. Jó idők.”

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu