A Horizon Forbidden West erkölcsi döntései rendkívüli következményekkel járnak

A másodlagos karakterek megváltoztatják a Horizon Forbidden West befejezésének árnyalatát

 

 

Horizont: Forbidden West kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik, és a Guerrilla Games számos új információt osztott meg a várva várt címmel kapcsolatban. Néhány nappal ezelőtt megismerhettünk néhány karaktert, akikkel Aloy legújabb kalandjában találkozhatunk majd: Carrie-Anne Moss a titokzatos Tilda szerepében, vagy Angela Bassett (Fekete Párduc) kelti életre Regallát, a játék egyik nagy antagonistáját.

A játék narratív rendezője, Benjamin McCaw és vezető írója, Annie Kitain az Everyeye-nek adott interjúban beszélt a Horizon néhány történetbeli aspektusáról: Zero Dawn folytatásáról. McCaw megosztotta, hogy a csapat igyekezett intenzívebb mellékküldetéseket készíteni, ahol a mellékszereplőkkel való kapcsolat mélyebbre hatolna.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy ez megvalósuljon a Forbidden Westben: a társakkal való kapcsolatok mélyebbek és érzelmileg erősebbek legyenek, a küldetéssorok kevésbé mechanikusan fognak fejlődni” – magyarázta McCaw, aki a „mélység” fogalmát hangsúlyozta, hogy meghatározza az összes tevékenységet, amire vállalkozunk majd.

Az idő, amit egyes mellékszereplőkkel töltünk, szintén hatással lehet a történet előrehaladására, bár minimálisan. „Legyünk tisztában azzal, hogy a Forbidden Westnek egyedi, nagyon erős és hatásos befejezése lesz, de néhány árnyalat változhat attól függően, hogy milyen karaktereknek adtunk teret és figyelmet” – tisztázta a narratív rendező.

McCaw beszélt arról is, hogy milyen erkölcsi döntésekkel fogunk találkozni. Ezek többször is elénk kerülnek majd, és nagyon fontosak lesznek, rendkívül erőteljes következményekkel. McCaw nem kívánt számszerű részletekbe bocsátkozni a fő történet hosszát illetően, bár becslése szerint a Forbidden West valamivel hosszabb lesz, mint a Horizon: Zero Dawnénál, bár nem sokkal. Horizon Forbidden

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu