A Gran Turismo 7 leleplezi a PlayStation 5 tárhelyigényét

A Gran Turismo 7 az egyik legjobban várt PlayStation-exkluzív játék 2022-ben

 

 

Kevesebb mint másfél hónap múlva érkezik a Gran Turismo 7, a Polyphony Digital új autós játéka PlayStationre, amely megpróbálja majd visszaszerezni azoknak a szeretetét, akik a kompetitív multiplayer komponensektől távolodva egy klasszikusabb élményre vágynak. A két világot ötvöző cím a jelek szerint nagy hangsúlyt fog fektetni a gyűjtögethetőségre, ami miatt kíváncsiak voltunk, hogy a különböző platformokon mekkora lesz a felhozatal.

A PlayStation hivatalos weboldalának köszönhetően megtudtuk, hogy PS4-en és PS5-ön is mekkora tárhelyre van szüksége a játéknak. Amellett, hogy az online játékhoz PlayStation Plus előfizetés szükséges, és jelzi, hogy legfeljebb két játékos játszhat helyben, kiemeli a 110 GB-os helyigényt, vagyis azt, hogy mennyit kell majd szabadon hagynunk a lemezünkön ahhoz, hogy telepíteni tudjuk.

Tisztázni kell, hogy ez nem adja meg, hogy a játék mekkora lesz a megjelenés napján. A pontosabb információkért a PlayStationSize nevű nem hivatalos fiókot kerestük fel, amely általában pontos előzetest ad arról, hogy a Sony konzoljain a játékok hány gigabájtot foglalnak el. Megjegyzik, hogy a Gran Turismo 7 89,5 GB-os lesz PS5-ön, anélkül, hogy figyelembe vennék az első napi patchet, amit a cégektől megszokhattunk. Az előzetes letöltés február 25-től lesz elérhető.

Ha megerősítik, a méret kétségtelenül szemet gyönyörködtető adat. Összehasonlításképpen: a Gran Turismo Sport jelenleg több mint 100GB-os, így a hetedik rész kevesebbet foglalna el, mint elődje. Valószínűleg az érkező frissítések miatt kinövi majd, de az összehasonlítás kezdetben enyhén szólva is meglepő.

A Gran Turismo 7 március 4-én jelenik meg PS4-re és PS5-re, rengeteg autóval, széleskörű testreszabhatósággal és pályákkal, valamint néhány régi kedvenc visszatérésével. Ilyen például a Daytona International Speedway, amely idén újra elérhető lesz, miután a hatodik rész után eltűnt. Ebből kaptunk egy gameplay videót, melyben a pályán közlekedő autókat láthatjuk belső és külső kameraképekkel.

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu