Total War és az NFT-k? A stúdió fontolóra veszi a lehetőséget anélkül, hogy elvetné a játékosok aggodalmait

A Creative Assembly csapata megosztotta gondolatait erről a forrón vitatott témáról és arról, hogy lehetne az NFT-ket integrálni a Total War-játékokba.

 

 

A Total War-széria örökzöld, míg az NFT-k az utóbbi időben népszerű téma voltak a videójáték-iparban, mivel néhány, a blokkláncra fogadó cég nagy hasznot húzott belőle. A SEGA egyike a sok érdeklődő stúdiónak, és a közelgő Total War: Warhammer III-ért felelős Creative Assemblyvel való kapcsolatuk miatt egy nemrég készült interjúban kérdezték őket a témáról.

„Tudjuk, hogy a Sega mondott néhány dolgot erről” – Mark Sinclair

Mark Sinclair, a Warhammer III kampánytervezője megosztotta a stúdió elképzeléseit a 3DJuegosszal. Szavai szerint alaposan utánanéztek a kérdésnek, de mindig óvatosan, hiszen tisztában vannak a közösség véleménykülönbségeivel és aggodalmaival.

„Tudjuk, hogy a Sega mondott néhány dolgot ezzel kapcsolatban” – mondta a dizájner. „Kapcsolatban állnak a Creative Assemblyvel, így amit mondanak, azt meg is teszik, azonban mi is megvizsgáljuk a kérdést a környezeti hatásaival együtt, mert tisztában vagyunk mindenki véleménykülönbségével és aggodalmaival.”

Sinclair szerint az NFT világába való belépés nem olyasmi, amit egyszerűen vakon lehet megtenni, hiszen rendkívül alaposan kell elemezni. Mégis, mint mondja, a stúdiónak el kell fogadnia a SEGA végső döntését, amely Japánban tovább erősíti védjegyes tétjeit.

A Total War: Warhammer III mögött álló fejlesztőkkel készített interjúban a tengeri harcok elhagyásáról szóló döntésükről, valamint az RTS esetleges konzolos változatáról is hallhattunk. Emellett a stúdió biztosít minket arról, hogy ez a játék tökéletes kiindulópont lesz minden játékos számára.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu