Dwayne Johnson, vagyis a Szikla az „egyik legnagyobb, legdurvább videójátékot” viszi a mozivászonra!

MOZI HÍREK – A közkedvelt színész, Dwayne Johnson egyelőre nem árulhatja el, hogy melyik játékot választotta a produkcióhoz, de még idén bejelentik.

 

 

Napjainkban a Szikla, vagyis Dwayne Johnson neve sokak számára garancia, ha a nem túl nehéz, ám szórakoztató filmek kategóriájáról van szó. Általában ebbe a filmes közegbe tartoznak videójátékon alapuló mozik is, amelyek ma népszerűbbek, mint valaha: elég, ha csak a legutóbbi Resident Evil-mozira vagy az Uncharted produkciójára gondolunk, hogy csak néhány friss példát említsünk.

„Nem mondhatom meg, melyik játék feldolgozása készül, de idén lesz egy bejelentés” – Dwayne Johnson

Most maga Johnson jelentette be, hogy ő is részt vesz egy olyan filmben, amely a videójátékok világából merít ihletet. Ezt maga a színész mondta a Men’s Journalnak adott interjújában, ahol kissé kitér erre az új projektre: „Nem mondhatom meg, hogy milyen konkrét játékról van szó, de még idén lesz egy bejelentés. Az egyik legnagyobb, legdurvább játékot fogjuk a képernyőre vinni, olyat, amivel évek óta játszom.”

Ugyanebben az interjúban Johnson azt állítja, hogy nagy rajongója a Madden franchise-nak, de nagyon valószínű, hogy a felvételek nem ebbe az irányba mennek. Azonban bár a rejtély a további fejleményekig megmarad, a színész biztosít arról, hogy remek munkát fognak végezni: „Nagyon izgatott vagyok, hogy elhozzuk a rajongóknak az egész világon. Természetesen a gamer barátainknak is jót fogunk tenni, de tényleg egy nagyszerű filmet készítünk.”

Kíváncsian várjuk a további információkat Dwayne Johnson új filmjéről. Addig is láthatjuk, hogy ez a tendencia fordítva is megtörténik, hiszen áprilisban már a második Sonic-filmet élvezhetjük, és a Netflix platformjára is bejelentettek egy Rabbids produkciót.

Forrás: Men’s Journal

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu