Dying Light: az utolsó Last Call esemény a folytatás megjelenése előtt [VIDEO]

A Techland közel hét éven keresztül támogatta a Dying Lightot, de mivel nemsokára itt a folytatás, le kell venni a lélegeztetőgépről az első részt.

 

A lengyel cég bejelentette az utolsó eseményt a Dying Lightban, ami Spike’s Story: Last Call néven fut. Ebben a célunk a túlélők kimenekítése lesz, és közben a banditákat távol kell tartani. Ha ez nem elég, akkor a vírus jelenléte is sokkal erősebb lesz. Ha sikerrel járunk, akkor egy különleges Crankshaft (főtengely) közelharci fegyvert kapunk a munkánk elismeréseképp.

Lássuk, hogy a Techland hogyan jellemezte az utolsó táncot: „Rais elesett, de ez még nem jelenti a banditákkal kapcsolatos problémáink végét. Hogy őszinték legyünk, éppen ellenkezőleg… Vezérük eltűnése miatt elszabadulnak, és őrjöngve elárasztják Harrant. Mindent feldúlnak, ami az útjukban van. A túlélők menedékhelyére mért támadásuk kitette a fertőzésnek a bent rejtőzködőket, és egy sereg frissen átváltozott megfertőzöttel kellett megküzdenünk, mintha még nem lett volna elég belőlük…

De még nincs minden veszve. Spike egy biztonságos zónát szervez a túlélőknek, akik sikeresen el tudtak menekülni. Sokaknak azonban még mindig segítségre van szükségük, hogy eljussanak oda, és igazi bátorságra és rendkívüli képességekre lesz szükség, hogy dacoljanak a viharral és biztonságban legyenek. Most te vagy az egyetlen reményük. Camden fel akarta szerelni őket a különleges ruházattal, de sajnos csak néhányuknak lett ilyene. Bármennyire is kevesen vannak, még nagyon hasznosnak bizonyulhatnak, úgyhogy tartsátok nyitva a szemeteket! Ja, és ami a zombihelyzetet illeti – azt hiszem, Spike-nak már van egy ötlete, hogyan kezeljük. Csak kövessük az utasításait, és talán lesz esélyünk. Az erőfeszítéseidért Spike megjutalmaz téged a különleges közelharci fegyverével, a Crankshafttal.”

Két részből áll a rnedezvény. Az első rész 24-étől 28-áig tart. Lesznek barátságos túlélők a különleges gúnyájukban, de a fertőzöttek száma változó, ám így is több lesz belőlük. Meg kell ölni a banditákat, hogy a Crankshaft első szintjét megkapjuk. A második vérdíjat a túlélők segítéséért kapjuk, jutalmunk a Last Hope tervrajz. A nemzetközi vérdíjat a környezet segítségével kiirtott zombikért kapjuk. Ezért három King modot kapunk.

Méltó zárás a Dying Light történetében.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu