A PlayStation Plus bejelentette februári játékait

A PlayStation megújítja a szolgáltatásán kínált címeket, és minden ízlést kielégítő választékkal várja az érdeklődőket

 

 

 

Közeledik a február, így már készülhetünk arra, hogy megtudjuk, milyen játékok érkeznek a különböző játékokkal kapcsolatos szolgáltatásokra. A PlayStation máris kitett magáért, és bemutatta a PS Plushoz jövő hónapban érkező címeket, így február 1-től az új hónap 28-ig három élményt tölthetünk le ingyenesen.

A sportrajongók a PlayStationnel mindig fedezve vannak, ebben a hónapban pedig a UFC 4 segítségével mutathatják meg harci tudásukat. Bár ez a játék a továbbfejlesztett grafikával tűnik ki, amely még nagyobb realizmust és csiszoltabb animációkat tartalmaz, nem szabad elfelejtenünk, hogy több órányi játékidőt kínál a karriermóddal, amelyben felfelé küzdhetjük magunkat a versenyben.

De tegyük fel, hogy te inkább az erőforrás-menedzsment rajongója vagy. Ebben az esetben a februári PlayStation Plus a Planet Coaster-t is kínálja: Console Editiont PS5-re, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat, ha egy vidámpark építéséről van szó, és kreatív ötletekkel állhatsz elő. A franchise-ban megszokott módon darabonként készíthetünk hullámvasutakat, valamint testre szabhatjuk az egyes attrakciók főbb jellemzőit.

A februári PlayStation Plus természetesen egy fantasy kalandot is tartogat. És nem is akármilyen játékról van szó, hanem a Borderlands 2-ből származó, tavaly novemberben önálló játékká vált DLC-ről, a Tina Chiquitina Raids the Dragon Dungeonról. Fedezd fel Tina különcségeit, és készülj fel a Gearbox egyik leghóbortosabb és legkreatívabb élményére.

Újdonságok a PS Plus számára

  • EA Sports UFC 4 – Február 28-án elérhető
  • Tina Tiny Tina Raids the Dragon Dungeon – Február 28-án elérhető
  • Planet Coaster – Február 28-án elérhető

A PS Plus februári távozásai

  • Persona 5 Strikers – Február 1-ig elérhető
  • DiRT 5 – Február 1-ig elérhető
  • Deep Rock Galactic – Február 1-ig elérhető

 

Forrás: pushsquare

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu