Új Mortal Kombat film készül: állítólag a Marvel-féle Moon Knight sorozat forgatókönyvíróját szerződtetik

MOZI HÍREK – Jeremy Slater írja a forgatókönyvet a Warner Bros. és a New Line Cinema számára, akik még nem tűzték ki az új Mortal Kombat film premier-dátumát.

 

 

Bár a Mortal Kombat a mozipénztáraknál talán nem teljesített olyan jól, a NetherRealm Studios verekedős játékának legújabb filmadaptációja az HBO Maxon jelenség volt, az első hétvégén túlszárnyalta a platform olyan slágereit, mint a Godzilla vs. Kong. Éppen ezért a New Line Cinema rálépett a gázpedálra, és leszerződtette a forgatókönyvírót a folytatáshoz.

Jeremy Slaterről van szó, aki a március 30-án a Disney+-on debütáló új Marvel-sorozat, a Moon Knight egyik fő szerzője

Egyelőre nem derültek ki további részletek a filmről, illetve arról, hogy Simon McQuoid visszatér-e a rendezői székbe. Arról sincs hír, hogy Greg Russo, az első nagyjátékfilm írója továbbra is részt vesz-e a projektben.

Akik látták a Mortal Kombatot, azok tudják, hogy a film a vége lehetőséget biztosított a történet továbbvitelére, így valószínű, hogy a folytatás is ebből a szálból merít majd a sztorihoz. Russo ugyanis ezt az első filmet egy trilógia kezdeteként fogta fel. Addig is csak várhatjuk, hogy a New Line Cinema milyen lépéseket tesz a projekttel kapcsolatban, és hogy a pletykák szerint lesz-e spin-off.

Visszatérve a Mortal Kombathoz, az első filmben Cole Youngot, a vegyes harcművészetek harcosát követhetjük nyomon, akinek fel kell szabadítania a benne rejlő erőt, hogy megmentse nem csupán a családját, hanem a Földet is az azt fenyegető Külvilág erőitől, a sorozat több szereplőjét felvonultató történetben.

Nemrég egy új animációs film is megjelent, a Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu