A Naughty Dog nyitva hagyja az ajtót egy lehetséges új Uncharted játék előtt

Neil Druckmann nem tekinti befejezettnek az Uncharted-sorozatot, bár jelenleg nincsenek tervek

 

 

 

Uncharted: Legacy of Thieves Collection PlayStation 5-re, amely a Naughty Dog kalandjáték-sorozatának utolsó két játékát tartalmazza különböző grafikai fejlesztésekkel, és most pénteken, január 28-án kerül a boltokba. A PC-s játékosoknak egy kicsit tovább kell várniuk, mivel az ő verziójuk csak később érkezik PC-re.

A megjelenés alkalmából a GamesRadar interjút készített a PlayStation fejlesztőcsapat több tagjával. Köztük van Shaun Escayg is, aki a remastered gyűjteményről beszélt, miután a The Lost Legacy kreatív igazgatójaként dolgozott, és az Uncharted 4 filmes animációinak animációját vezette.

A beszélgetés egy pontján Escaygot a franchise jövőjéről kérdezik, és meglepő módon kétségbe vonja a jövőbeli Uncharted 5-t. „Azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy soha ne mondd, hogy soha” – magyarázza Escayg – „Az Uncharted egy olyan franchise, amit szeretünk, amit a stúdió szeret. Én is szeretem, és Kurt (Kurt Margenau) is szereti. Ez egy olyan világ, amiből többet akarunk látni, szóval ennyit mondhatok”.

Ezek meglepő kijelentések, tekintve, hogy a negyedik rész a The Thief’s End címet viseli, és Nathan Drake utolsó kalandja lesz. A Naughty Dog azonban visszahozhatja az Uncharted-univerzumot a főhőssel, vagy úgy, hogy más karakterekre helyezi a hangsúlyt, ahogyan azt a The Lost Legacyben tette Chloe és Nadine esetében.

Amíg várjuk, hogy a stúdiónak van-e valami tervei, érdemes megjegyezni, hogy a franchise negyedik számozott része akcióban és látványban tobzódik, egyedi vágóképekkel és az elődökhöz képest javított narratívával. Ha kíváncsi vagy, mit gondoltunk róla annak idején, itt megnézheted a kritikánkat.

Forrás: levelup

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu