A Hyper Scape hamarosan bezárja szervereit, a Ubisoft pedig tudomásul veszi a hibáit

A Rainbow Six: Siege készítőinek játéka, a Hyper Scape 2020 közepén jelent meg PC-re, PlayStationre és Xboxra.

 

 

A Hyper Scape története hamarosan véget ér, még mielőtt a battle royale a második születésnapján elfújhatná a gyertyákat. A Ubisoft ma megerősítette „a nehéz döntést” a játék fejlesztésének befejezéséről, bejelentve, hogy április 28-án bezárják a szervereket PC-n és konzolokon.

„A tanulságokat a jövőbeni projekteknél fogjuk alkalmazni” – Ubisoft

„Egy frenetikus lövöldözős élményt szerettünk volna létrehozni szűk, függőleges terekben, és hálásak vagyunk a közösségnek, amiért velünk tartott ebben a kalandban. A játékból levont tanulságokat a gyakorlatban is hasznosítjuk, és a jövőbeni projektekben is alkalmazni fogjuk” – áll a csapat közleményében. „Szeretnénk megköszönni a Hyper Scape közösségnek a Neo Arcadia világa iránti szenvedélyt és elkötelezettséget, mind a játékon belül, mind azon kívül. Nagyra értékeljük az odaadásotokat az iránt, amit felépítettünk.”

A Neo Arcadia utcáiért folytatott harc így alig másfél évvel a játék PC-n, PlayStationön és Xboxon való megjelenése után véget ér.

A Hyper Scape 2020-ban indult, és a legmozgékonyabb és legvertikálisabb battle royale-ként kívánt bejelentkezni egy olyan környezetben, ahol a PUBG, a Fortnite és a Call of Duty: Warzone már a multiplayer shooterek piacának nagy részét uralta. A Hyper Scape ugyan igyekezett megkülönböztetni magát a többiektől, és ez bizonyos szempontból sikerült is neki, de messze nem volt egy zseniális játék.

A Ubisoft elkötelezettsége a sokszereplős csaták iránt nem ért véget. Néhány hónapja mutatták be a Ghost Recon: Frontline-t, egy battle royale-t, amelyben a kulcs a menekülés. A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu