A System Shock sorozat rendezője a Mortal Kombat film forgatókönyvírója lesz

A System Shock sorozat a Citadella állomás megrázó történetét kívánja elmesélni a televízióban

 

 

 

A System Shock sok játékos emlékezetében nyomot hagyott. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről elgondolkodtató történettel kombinált akciómechanikája egy egész generációt jelölt meg. És most, a tévésorozat-adaptáció bejelentésével ezek a szenzációk egy másik képernyőn térnek vissza.

És most egy új taggal bővült a produkciós csapat: Greg Russo, aki a legutóbbi Mortal Kombat-film írójaként már részt vett a videojáték-filmek világában, rendezőként, forgatókönyvíróként és executive producerként fog együttműködni a System Shock-sorozaton. Russo szorosan együttműködik majd Allan Ungarral a sorozat megvalósításában.

„Büszke vagyok arra, hogy a Binge és a Nightdive Studios fantasztikus csapatával dolgozhatok együtt, hogy életre keltsem az ikonikus System Shock-franchise-t” – mondta Russo egy sajtóközleményben. „Vártam a tökéletes lehetőségre, hogy rendezőként debütálhassak, és végre megtaláltam. Ungar viszont tárt karokkal fogadta az újdonságot: „Greg egy kiváló és tehetséges forgatókönyvíró, aki páratlan tudással és szenvedéllyel rendelkezik a videojátékok iránt. A történet művészi megközelítése és a forrásanyag mély megértése kétségtelenül izgalomba hozza majd a rajongókat az új franchise-ért”.

A videojátékok frontján nem sok hírünk van a System Shock remake-je körül. Bár a fejlesztés komoly visszaeséseket szenvedett el, úgy tűnik, jó úton halad, és a tavaly nyári játékmenet közzététele után máris új partnerségeket jelentettek be, amelyek segítik a játék megjelenését.

Forrás: eurogamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu