Az Xbox egy exkluzív Monster Hunter-stílusú játékot kaphat

A Certain Affinity, a Halo és Call of Duty fejlesztéseket támogató stúdió áll a hírek szerint az új Xbox projekt mögött

 

 

 

Sok ismeretlen és elmélet övezi azt a lehetőséget, hogy az Xbox a jövőben több exkluzív játékot kaphat. Ezeket a suttogásokat táplálja a Microsoft Activision Blizzard felvásárlása, ami miatt néhány IP-ről álmodozhatunk, amelyeket talán újra láthatunk. Most a Windows Central eleveníti fel újra a témát egy saját forrásból származó pletykával.

Bár az első, aki erről beszélt, Jeff Grubb volt, a Windows Central azt állítja, hogy a történetet a jól ismert kiszivárogtatótól eltérő forrásokból is sikerült megerősíteni. Cikke szerint az egyes Halo és Call of Duty címek fejlesztésének támogatásáról ismert Certain Affinity áll a pletykált cím mögött, amely állítólag egy Monster Hunter stílusú kaland lesz Xboxra.

A „Luck” kódnevű játék 2020 nyara óta fejlesztés alatt áll, és a média szerint 2023-ban jelenthetik be, a megjelenési ablak pedig 2024-re tehető. A Windows Central hozzáteszi, hogy ezek az időpontok változhatnak a videojáték-fejlesztés területén folyamatosan zajló dinamizmus és változók függvényében. A weboldal emellett azt is állítja, hogy a Certain Affinity által fejlesztett Halo Infinite új játékmódjáról is hallott pletykákat, bár a projekt mögött egyelőre nem ismertek a funkciók.

Ahogy az ilyen jellegű híreknél általában emlékszünk, minden ilyen információt óvatosan kell kezelnünk, hiszen semmi sem biztos, amíg a fejlesztők vagy a kiadók nem tesznek hivatalos bejelentéseket. Addig is tovább gondolkodhatunk a lehetséges helyzeteken, amelyeket az Activision Blizzardnak a szöveg elején említett felvásárlása után tapasztalhatunk, és itt az ideje, hogy más cégek is döntő lépést tegyenek előre.

Forrás: latercera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu