Nagyon másképp nézett volna ki Nathan Drake az Unchartedben – íme egy korai látványterv [VIDEO]

A megosztott animációk az elvetett Nathan Drake-változat mozdulataiból és arckifejezéseiből készült összeállítást mutatnak be.

 

 

Az első Uncharted megjelenése óta sok idő telt el, de Nathan Drake hatása a mai napig jelen van: elég csak a tegnap megjelent Uncharted: Legacy of Thieves Collection-re, vagy a februárban a mozikba kerülő filmre gondolnunk. Ma egy animátor úgy emlékezett meg a kincsvadászról, hogy megosztott néhány, a korai látványtervek alapján készült animációt, amikor Nathan még eléggé másképp festett, mint a ma ismert főhős.

Ahogy a lenti videón is láthatjátok, a Naughty Dog csapata egy egészen más Nathan Drake-et akart megalkotni.

Bár a karakter néhány fő jellemzőjét megtartották, mint például a ruhatárának egy részét vagy az általa végrehajtott akciókat, tényleg sokat változott, ha csak az arcát és a frizuráját nézzük.

 

 

 

 

Az animáció különböző akcióhelyzetekbe helyezi ezt az ismeretlen főhőst, ahogy azt Nathan Drake kalandjai során már láthattuk. Emellett a cím műfaját tükröző vázlatokat, valamint a kaland kulcsfontosságú jeleneteit és forgatókönyveit is megmutatja. Ily módon, és azon túl, hogy bemutatja a korai Nathant, a videó érdekes tartalom lehet mindazok számára, akiket érdekel a videójátékok fejlesztése vagy az Uncharted alkotói folyamata.

Mit gondolsz a régi Nathanről? Vissza a jelenbe: az Uncharted: A Legacy of Thieves, ahogyan azt már a kritikánkban is elmondtuk, fantasztikusan sikerült; igazi mestermű. A Naughty Dog azonban lehet, hogy még nem búcsúzott el végleg a franchise-tól, hiszen a stúdió egyik veteránja utalt arra, hogy további játékok is érkezhetnek.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu