A PlayStation Plust kritizálták az előfizetők, mivel a Sony új mélypontot ért el

Néhány PlayStation Plus-előfizető elégedetlen a februári játékokkal

 

 

 

A héten a Sony nyilvánosságra hozta a februári ingyenes PlayStation Plus-játékokat, és nem volt túl jó a fogadtatás. Míg néhány előfizető izgatottan várta a bolygó szeretett hullámvasútját, addig a másik két játék az EA Sports UFC 4 és a Tiny Tina’s Assault on Dragon Fortress: A Wonderlands One-shot Adventure tagadhatatlanul csalódást okozott, különösen az utóbbi. És éppen az utóbbit kritizálta egy előfizető a Redditen. Egyszóval a PS4 és PS5 PS Plus előfizetőit nem nyűgözte le a játékkínálat.

Azoknak, akik nem tudják: Tiny Tina’s Assault on Dragon Fortress: A Unique Adventure in Wonderland a Borderlands 2 DLC-jének újrakiadása. Így van, a februári ingyenes PlayStation Plus-játékok egyike egy 10 éves játék DLC-je, és ennek sok PS Plus-előfizető nem örül.

„Borderlands: The Handsome Collection 2019-ben PlayStation Plus-cím volt″ – olvasható a PlayStation Plus Reddit-oldalán a dühös, de népszerű bejegyzésben. „Ebben benne volt a Borderlands 2, a Borderlands: The Pre-Sequel, és mindkét címhez tartozó összes DLC. Az e havi PlayStation Plus-játékok egyike a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Unique Adventure in Wonderland. Ez a Borderlands 2 négy DLC-kampányának egyikének újrakiadása. Kizárólag a hamarosan megjelenő Tiny Tina’s Wonderland reklámjaként létezik. Úgy gondolta, hogy Godfall: Challenger Edition sértő volt… ez olyan, mintha a Godfall egy 10 évvel ezelőtti játék lenne, mi pedig megkaptuk a Godfallt: Challenger Editiont, miután három évvel korábban megkaptuk a Godfallt PlayStation Plus címként.”

Általában egy ilyen lángoló felfogás némi visszatetszést vált ki, de a legtöbb válasz egyetért abban, hogy a Sony talán túl messzire ment ezzel a hibás játékfelhozatallal.

„Ez felháborító. Sok mindent eltűrtem már az évek során. A rossz és olcsó játékokat meg tudom bocsátani, sőt, ki is tudom próbálni őket. De egy dolgot nem tudok elviselni, hogy egy játékot kétszer adnak” – szól az egyik legnépszerűbb válasz. „Már eddig is sunyin adtak olyan játékokat, amelyek már benne voltak a PlayStation Plus gyűjteményben, de ez határozottan átlépi a határt”.

A Sony szerencséjére a februári ingyenes Xbox Live Gold játékok még ennél is sértőbbek.

Forrás: detoque

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu