Direkt szivárogtatta ki a NetherRealm producere a Mortal Kombat 12-t?

Jonathan Andersennek talán ezt nem kellett volna meglépnie, de nagy eséllyel direkt csinálta a Mortal Kombat 12 játékkal azt, amit.

 

Andersen senior produkciós menedzserként dolgozik a NetherRealm Studiosnál, akik mostanában nem tudni, hogy mit csinálnak: az utóbbi évtizedben vagy a Mortal Kombattal, vagy az Injustice-szel foglalkoztak, és elvileg utóbbinak kellene a harmadik résszel támadnia, de lehet, hogy a DC képregényuniverzum nem fog újabb verekedős játékot kapni. Ő a Twitteren tette közzé a lent látható képet, amit kb. tíz perc után el is távolított, és nem is véletlenül.

A fotón első blikkre nem is láthatunk semmi komolyat, hiszen az Andersen asztaláról készített képen többnyire a Mortal Kombat első két részéből, illetve az Injustice 2-ből láthatunk artworköket. Ezekkel nincs is semmi gond, de az Injustice 2 felett nem sokkal elbújt valami Andersen jobb oldali monitorján: az asztalon ugyanis van egy MK12_Mast…-vel kezdődő fájl, ami miatt Andersen tíz percen belül eltávolította a képet (vagy azért, mert be akarta lengetni, hogy min dolgozik a stúdió, vagy hibázott…?).

Az egész ott váik „direktté”, amit szintén a jobb oldali monitoron látunk. Egy email arról szól, hogy van egy videó, amit nem kell megosztani, mivel a rajongók az interneten minden nyom után kutatni fognak, továbbá legyen kifejezetten óvatos ezzel az anyaggal. Itt már joggal tehetjük össze a kezünket azt mondván, hogy ez nagy eséllyel direkt lett elhintve így, mert túlzottan sok véletlen történik ezen az egy fotón.

A VentureBeatnek író Jeff Grubb még augusztusban mondta, hogy a Mortal Kombat 12-n dolgozik a stúdió, ugyanis a WB Games, a NetherRealm anyacége felett nem biztos még a jövő, így inkább nem akarják erőltetni a DC-s karaktereket, továbbá a három évtizede elrajtolt franchise esetében Ed Boonék tudják, hogy az fogyni fog, és ott nincs szükség Batman, Superman és a többiek alkalmazására, így jogi akadályok sem merülnének fel.

Mindez nem hivatalos persze.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu