Menu

Direkt szivárogtatta ki a NetherRealm producere a Mortal Kombat 12-t?

Jonathan Andersennek talán ezt nem kellett volna meglépnie, de nagy eséllyel direkt csinálta a Mortal Kombat 12 játékkal azt, amit.

 

Andersen senior produkciós menedzserként dolgozik a NetherRealm Studiosnál, akik mostanában nem tudni, hogy mit csinálnak: az utóbbi évtizedben vagy a Mortal Kombattal, vagy az Injustice-szel foglalkoztak, és elvileg utóbbinak kellene a harmadik résszel támadnia, de lehet, hogy a DC képregényuniverzum nem fog újabb verekedős játékot kapni. Ő a Twitteren tette közzé a lent látható képet, amit kb. tíz perc után el is távolított, és nem is véletlenül.

A fotón első blikkre nem is láthatunk semmi komolyat, hiszen az Andersen asztaláról készített képen többnyire a Mortal Kombat első két részéből, illetve az Injustice 2-ből láthatunk artworköket. Ezekkel nincs is semmi gond, de az Injustice 2 felett nem sokkal elbújt valami Andersen jobb oldali monitorján: az asztalon ugyanis van egy MK12_Mast…-vel kezdődő fájl, ami miatt Andersen tíz percen belül eltávolította a képet (vagy azért, mert be akarta lengetni, hogy min dolgozik a stúdió, vagy hibázott…?).

Az egész ott váik „direktté”, amit szintén a jobb oldali monitoron látunk. Egy email arról szól, hogy van egy videó, amit nem kell megosztani, mivel a rajongók az interneten minden nyom után kutatni fognak, továbbá legyen kifejezetten óvatos ezzel az anyaggal. Itt már joggal tehetjük össze a kezünket azt mondván, hogy ez nagy eséllyel direkt lett elhintve így, mert túlzottan sok véletlen történik ezen az egy fotón.

A VentureBeatnek író Jeff Grubb még augusztusban mondta, hogy a Mortal Kombat 12-n dolgozik a stúdió, ugyanis a WB Games, a NetherRealm anyacége felett nem biztos még a jövő, így inkább nem akarják erőltetni a DC-s karaktereket, továbbá a három évtizede elrajtolt franchise esetében Ed Boonék tudják, hogy az fogyni fog, és ott nincs szükség Batman, Superman és a többiek alkalmazására, így jogi akadályok sem merülnének fel.

Mindez nem hivatalos persze.

Forrás: VGC

mk leak

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu