Az Evil Dead: The Game késik: a véres túlélőhorror új megjelenési dátumot kapott

A kultikus horrorfilm-széria, az Evil Dead alapján készülő kooperatív horrorjáték célja, hogy „a lehető legjobb élményt nyújtsa.”

 

 

A Saber Interactive és a Bossa Studios meglepett minket a kultikus franchise-t feldolgozó címmel, amely az Ash vs Evil Dead sorozatnak köszönhetően kerül a monitorainkra. A játék multiplayer élményt kínál, amely lehetővé teszi, hogy négyfős túlélőcsapatok fedezzék fel és fosztogassák a helyszíneket.

Az Evil Dead: The Game május 13-án érkezik

Bár a játék a kooperatív multiplayerre koncentrál, a készítők garantálták, hogy a játékosok online társak nélkül is képesek lesznek a túlélésért küzdeni a videójátékban. Az Evil Dead: The Game-et egyszer már elcsúsztatták 2022-re, februári megjelenési időponttal, de végül 2022. május 13-án érkezik Ash PS5-re, Xbox Series X-re és S-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

 

A Saber Interactive februárra ígéri az új trailert

 

A stúdió a bejelentést a játék hivatalos Twitter-fiókján keresztül tette meg, ahol megosztották felelősségüket, hogy egy „csodálatos játékot” készítsenek, amely méltó a franchise-hoz, és májusban szállítják a játékot, hogy „a lehető legjobb élményt nyújtsák.” A Saber Interactive bevallotta, hogy „ez a késedelem időt ad a csapatnak, amire szükségük van ahhoz, hogy mindent jól csináljanak.”

„A puskád feltöltve vár, és készen áll a deadite-ok szétlövésére.” Szerencsére a stúdió megígérte, hogy a várakozást egy új trailerrel könnyíti meg, amely még idén februárban érkezik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu