Joker 2: a pletykák szerint 2023-ban kezdik el a gyártást

MOZI HÍREK – A legfrissebb Joker 2-értesülések szerint az első forgatókönyv-vázlatot már beadták a Warner Bros.-nak, az előzetes tervek szerint jövőre kezdődhet a forgatás.

 

 

Joker, a bűn bohócfejedelme hamarosan visszatérhet a filmvászonra! A Todd Phillips 2019-es filmjének óriási sikere óta pletykálnak arról, hogy a főgonosz eredettörténete folytatást kap. Ezek a pletykák továbbra is tartják magukat, és a legfrissebb hírek szerint a folytatás most tett egy nagy lépést előre: kiszivárgott, hogy mikor kezdődhet a produkció.

A Heroic Hollywood szerint a Warner Bros. egyik „bennfentese” elárulta, hogy a stúdió most kapta meg a Joker 2 forgatókönyvének első vázlatát. Ráadásul a tervek szerint valamikor 2023-ban kezdődhet a forgatás. Hivatalos megerősítés nélkül egyelőre jobb, ha ezeket a pletykákat egyelőre fenntartásokkal kezeljük.

Arról nincs információ, hogy mit tartalmazhat a forgatókönyv, bár feltételezhetjük, hogy valószínűleg Joaquin Phoenix tér vissza Arthur Fleck szerepében.

A Joker rendezője Todd Phillips, a forgatókönyvet pedig Phillips és Scott Silver írta. A film a Joker eredettörténetéül szolgál, és azt mutatja be, hogyan lesz egy bukott bohócból és komikusból Gotham City legelvetemültebb gonosztevője. A nyitott végű folytatás miatt a rajongók azon vitatkoznak, hogy valóban szükség van-e folytatásra, de a film hihetetlen anyagi sikere miatt – többek között több mint egymilliárd dollárt kaszáltak a kasszáknál – a Warner Bros. keményen dolgozik azon, hogy Phillips és Phoenix újra a fedélzeten legyen egy folytatáshoz.

Októberben Joaquin Phoenix már beszélt a Joker 2 lehetőségéről a The Playlistnek. A színész elmondta, hogy továbbra is nyitott arra, hogy visszatérjen a szerepbe, bár azt nem tudta tisztázni, hogy így vagy úgy, de hivatalosan is megtörténik-e a folytatás. Azt is felvetette, hogy rengeteg különböző irányba elvihetik a történetet.

„Nem tudom… Úgy értem, nem tudom. A forgatás alatt elkezdtünk [ötletelni] – tudod, uhh, ez egy érdekes fickó. Van néhány dolog, amit csinálhatnánk vele, és tovább [fedezhetnénk fel]. De hogy tényleg fogunk-e? Nem tudom.” – mondta Phoenix.

Valóban sokféleképpen alakulhat egy esetleges folytatás, de mindenesetre nagy kihívás lesz a filmkészítők számára, hogy másodszorra is véghez vigyék a lehetetlent. Az eredeti filmet széles körben elismerték, és Phoenix még a legjobb színésznek járó Oscar-díjat is elnyerte alakításáért. Egy ekkora sikerfilm méltó folytatása mindig hatalmas kihívás, de Phillips és Phoenix részvételével a megfelelő összetevők adottak lennének ahhoz, hogy működjön.

Forrás: Heroic Hollywood

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu