Kevin Costner új westernt rendez Horizon címmel, amelynek főszerepét is ő alakítja majd

MOZI HÍREK – Kevin Costner a Yellowstone után új western-projektbe vágta a fejszéjét, amelyet a színész egyben a rendez is.

 

 

A Yellowstone és sok kultikus film sztárja, Kevin Costner most kapta meg következő főszerepét egy westernfilmben, de ezúttal a rendezői székbe is visszatér, először a 2003-as Fegyvertársak óta. Costner rendezi a Horizon című, a Vadnyugat korába helyezett westernt, amelynek forgatása augusztus 29-én kezdődik Utah államban. Úgy tűnik, a film főszereplője is ő lesz, emellett producerként és finanszírozóként is tevékenykedik a Territory Pictures produkciós cégén keresztül.

A projektről és Costner karakteréről még nem árultak el bővebb részleteket. További szereposztási bejelentések sem történtek még, de a szereplőválogatás februárban kezdődik.

A sztoriról annyit tudni, hogy „az amerikai nyugat polgárháború előtti és utáni terjeszkedésének és benépesítésének sokrétű, 15 éves időszakát” fogja megörökíteni.

„Amerika nyugati terjeszkedése veszélyekkel és intrikákkal teli volt, a természeti elemektől kezdve a földön élő őslakosokkal való interakciókon át a letelepedésre törekvők elszántságáig és sokszor kegyetlenségéig” – mondta Costner a Deadline szerint a filmről. „A Horizon őszintén és közérthetően meséli el ennek az utazásnak a történetét, kiemelve a szereplők életre-halálra vonatkozó döntéseinek nézőpontjait és következményeit”.

Mindeközben Kevin Costner a Paramount Network Yellowstone című sorozatának sztárja és executive producere is, amelynek negyedik évadát novemberben mutatták be. A sorozat továbbra is a csatorna nézettségi listavezetője, és komoly díjakkal is elismerték. Costnert és a többi szereplőt a Screen Actors Guild díjátadón a legjobb csapatnak járó díjra jelölték. A sorozatot a 4. évad debütálása után a legjobb epizóddráma kategóriában is jelölték.

A sorozat ötödik évadának premierje valamikor az év folyamán várható a Paramount Networkön. A Horizonhoz még nem kapcsolódik hivatalos megjelenési dátum.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu