Az It Takes Two-ból mozifilm és tévéadaptáció is készül a Sonic producereinek közreműködésével

MOZI HÍREK – A játék rendezője, Josef Fares szerint az It Takes Two története tökéletesen alkalmas arra, hogy a mozivásznon és a tévéképernyőn is feltűnjön.

 

 

Az It Takes Two 2021 egyik sikerjátékává vált. May és Cody története hatalmas bestseller, és ez a népszerűség a tavalyi GOTY győzelem után csak tovább nőtt. Most úgy tűnik, hogy a két karakter hírneve még tovább nőhet, hiszen a játékból tévés adaptáció és film is készül a Sonicot is a mozivászonra vivő dj2 produkciós céggel közösen.

„Hatalmas lehetőségeket rejt egy nagyszerű filmes vagy TV-adaptációhoz” – Josef Fares

Ezek az információk a Variety egyik cikkéből derültek ki, amelyben a lépés néhány részletét ismertetik, és beszámolnak néhány illetékes nyilatkozatáról. Információink szerint egyelőre nincs még semmilyen stúdió, amely a videójátékon túl az It Takes Two produkciójához kötődne, viszont Pat Casey és Josh Miller, akik már a Sonic-filmben is részt vettek forgatókönyvíróként, érdeklődésüket fejezték ki a projekt iránt.

A játék rendezője, Josef Fares szemszögéből nézve May és Cody története tökéletesen alkalmas más audiovizuális termékek fejlesztésére: „Mivel erős narratívája van, sok őrült karakterrel és néhány ugyanilyen őrült kooperatív akciópillanattal, nagyszerű filmes vagy tévés adaptációra van benne potenciál” – mondta a Variety-nek.

Ironikus módon Josef Fares egyszer azt mondta, hogy „a filmek előbb-utóbb fel fogják ismerni, milyen szépek a videójátékok”, bár talán nem gondolta volna, hogy éppen az ő egyik címe esetében kerülhet sor erre…

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu