A GhostWire: Tokyo fejlesztői megerősítették a kiszivárgott megjelenési dátumot és élő bemutatót szerveznek [VIDEO]

A PlayStation tegnap esti Gran Turismo 7 State of Play-e után ma a GhostWire: Tokyóé lesz a főszerep…

 

 

Japán folklór, horror-beütések és fantasy akció… a GhostWire: Tokyo jó néhány okot ad arra, hogy a közösség által nagyon várt cím legyen. Ezzel a PlayStation is tisztában lehet, ezért egy élő bemutatóval készülnek, amivel további újdonságokat mutatnak be a címmel kapcsolatban. És bár az élő közvetítésre még nem került sor, a japán cég megerősítette a pletykált megjelenési dátumot.

Immár tehát hivatalos, hogy a GhostWire: Tokyo március 25-én érkezik PC-re és PS5-re

Így szól a PlayStation által készített livestream, amelyet a YouTube-on keresztül lehet majd elérni – a link már most aktív. A bemutatóra február 3-án, vagyis a mai napon, helyi idő szerint 23:00-kor kerül sor.

A Tango Gameworks a cikkünk elején említett kombinációval igyekszik rabul ejteni a közönséget, amit egy akcióval és terrorral teli gameplay trailerrel tovább fokoztak. Így, és a (most már hivatalos) megjelenési dátum közeledtével a PlayStation kihasználja a pillanatot, hogy további hírekkel szolgáljon a várva várt játékról.

Végül is nem meglepő, hogy miután bejelentették a megjelenés 2022-re történő elhalasztását, természetes, hogy a játékosok többet szeretnének tudni Shinji Mikami új játékáról, amely valóban nagyon ígéretesnek tűnik. Ha hozzánk hasonlóan titeket is furdal a kíváncsiság, este 11-kor ne felejtsétek el betölteni az alábbi videót!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu