Gina Carano nyilatkozott Whoopi Goldberg The View-ból való felfüggesztéséről

Gina Carano megszólalt Whoopi Goldberg The View-ból való felfüggesztéséről, és arról, hogy ez hogyan kapcsolódik a saját kirúgásához a The Mandalorianból.

 

Whoopi Goldberg legutóbbi vitája miatt sokan felidézik, a Gina Caranoval és a The Mandalorian-nal történeket, illetve azok következményeit. A hét elején Goldberg a The View című műsorban megjegyezte, hogy a holokauszt „nem a fajról szól„, ami nagy felháborodást váltott ki vele szemben. Bár Goldberg a közösségi médiában és a műsorban is bocsánatot kért kijelentéséért, az ABC bejelentette, hogy őt is felfüggesztik két hétre.

A Lucasfilm más irányból közelítette meg az ügyet, amikor Carano a közösségi médiában tett bejegyzései miatt tűz alá került, többek között egy olyan mém megosztása miatt, ami szerint napjainkban modern konzervatív álláspontot képviselni az Egyesült Államokban, ahhoz hasonló, mint a holokauszt idején zsidónak lenni. 

Röviddel ezután érkezett a hír, hogy a Lucasfilm megszakítja a kapcsolatot Caranoval, miután a közösségi médiában egyre nagyobb visszhangot kapott a színésznő, és kirúgták a The Mandalorianból Cara Dune szerepéből.

The Mandalorian - SOROZATKRITIKA – Jon Favreau hatalmas westernrajongó lehet. Sergio Leone westernjeinek utánérzései után most egy kis Hét mesterlövészt kapunk.

Mivel az ABC a Disney tulajdonában van, Carano neve az interneten trendi lett, rajongói pedig összehasonlították a két szituációt. A tweet örvénybe maga Carano is bekapcsolódott néhány hivatalos kommentárral. Először egy egyszerű posztot írt, amiben azt írta, hogy „Két hét szükséges ahhoz, hogy lelassuljon a kettős mérce„.

Szeretnék áldást és szeretetet küldeni a zsidó közösségnek” – írja Carano egy következő tweetben. „Amikor engem bemocskoltak, töröltek és félreértettek, egy zsidó férfi, Ben Shapiro volt az, aki megkeresett és megkérdezte, hogy szeretnék-e beszélni róla. Talán Whoopi Goldberg beszélhetne Bennel. Beszélgetés az elutasítással szemben.

Ben Shapiro gyorsan megkereste Gina Caranot egy ajánlattal, hogy dolgozzon együtt vele egy The Daily Wire-ral készített új filmen, miután kirúgták a Mandalorianból. Az egyik projekt, amit a tarsolyában tart, a hamarosan megjelenő Terror a prérin című westernfilm. Emellett, a tervek szerint Carano producere egyben főszereplője lesz a White Knuckle című road thrillernek is, amit a Breakdown modernebb változatának ígérnek.

A hírek szerint Carano szerepel majd a My Son Hunter Hunter című, nem engedélyezett Hunter Biden-életrajzi filmben is. A Robert Davi által rendezett film Biden állítólag botrányos életének történetét tárja fel, Carano pedig az egyik titkosszolgálati ügynökét alakítja. Laurence Fox (Lewis) játssza Huntert, John James (Dinasztia) pedig az apa, Joe szerepét.

A történet, a szereplők, a stáb, az emberek, ez teszi naggyá a művészetet, és mi is ezt tesszük” – mondta Carano egy Deadline-nak adott nyilatkozatában a filmben való szereplőválogatásáról. „Izgatott vagyok, hihetetlen színészekkel, egy látnok rendezővel és néhány újdonsült baráttal dolgozhatok együtt producerként. A forgatókönyv azonnal lenyűgözött és egyoldalról fájdalmasan vicces volt számomra, különösen azután, hogy 2020-ban újonnan megismerkedtem a politika világával.

 

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu