A Suicide Squad: Kill The Justice League mégsem jön ki 2022-ben?!

Egészen néhány nappal ezelőttig a Warner Bros. azt állította, hogy még idén megjelenik a várva várt Suicide Squad-játék.

 

 

A Warner Bros. egy maroknyi régóta várt játékot vett szárnyai alá. Az idei évre ígért gyöngyszemek között volt a Harry Potter: Hogwarts Legacy és a Suicide Squad: Kill The Justice League. Úgy tűnik azonban, hogy az antihős kaland talán mégsem érkezik meg idén, a Bloomberg ugyanis egy lehetséges késésre utal.

Mint cikkükben olvasható, több, a cím fejlesztésével kapcsolatban álló forrás állítja ezt a hírt.

A Warner Bros. nem adott ki semmilyen nyilatkozatot az ügyben, így várnunk kell a hivatalos üzenetekre, amelyek valóban megerősítik a Suicide Squad: Kill The Justice League késését.

A Bloomberg emellett emlékeztet arra, hogy a forgalmazó néhány projektje már korábban is késett, mint ahogy azt a már említett Hogwarts Legacy esetében is láthattuk.

A RockSteady fejlesztése a trailerek és az akciódús játékmenet révén már jó néhány rajongó érdeklődését felkeltette, hiszen az ismert gonosztevőcsoport élményein keresztül az ugyanezen stúdió által fejlesztett Batman Arkham-sagával való kapcsolatot vélhetjük felfedezni. Ennek értelmében a címben Harley Quinnt, Deadshotot, King Sharkot és Captain Boomerangot irányíthatjuk majd a nyílt világban, akár egyedül (a csapattagokat egy mesterséges intelligencia irányítja), akár legfeljebb három barátunkkal.

Mint említettük, a Warner Bros még nem nyilatkozott a Suicide Squad: Kill The Justice League jelenlegi helyzetéről. Azt azonban többször is megerősítette, hogy a Hogwarts Legacy továbbra is a tervek szerint 2022-ben jelenik meg, eloszlatva ezzel a játék további késéséről szóló pletykákat.

Forrás: Bloomberg

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu