A Knives Out 2-ből Rian Johnson megosztotta az első felvételeket

Rian Johnson megosztotta a Tőrbe ejtve 2 legújabb felvételeit a Netflix 2022-es előzeteséből, és azt ígéri, hogy hamarosan sokkal több is érkezik.

 

Kijöttek az első hivatalos felvételek a Tőrbe ejtve 2-ből, és az író-rendező Rian Johnson szerint hamarosan még több is érkezik. Miután megtörtént a megegyezés a Netflix és Rian Johnson között, hogy a filmes két Tőrbe ejtve-folytatást is fejlesszen a streamingszolgáltató számára, a filmes viszonylag gyorsan hozzá is látott az első film előkészületeinek

A filmből egy rövid részletet mutattak be egy új trailerben, ami a Netflix összes közelgő, 2022-es megjelenését hirdeti, Johnson pedig kivágta ezt a felvételt, és egy GIF-et készített belőle, hogy megossza követőivel az interneten.

Tényleg úgy gondolom, hogy ugyanolyan jó lesz, ha nem jobb, mint az első” – mondta Bautista a People-nek. „Mindig félek ezt mondani, mert nem szeretném, hogy bárkit is bosszantson, ha azt mondom, hogy jobbak leszünk, de tényleg így gondolom. Szerintem a karakterek sokkal színesebbek. A közönség nagyon fogja ezt szeretni. Egyszerűen nagyszerűek. Nagyon különbözőek. Jól vannak kidolgozva a részletek. Lenyűgöztek a munkatársaim alakításai, nagyon jól beleélték magukat a szerepekbe. A karakterek ebben a filmben még furcsábbak, mint az elsőben.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu