A Far Cry 6 új DLC-jében az 5. rész hírhedt Joseph Seedjének bőrébe bújhatunk majd!

A Far Cry 6-bővítmény a Joseph: Collapse címet viseli és lehetővé teszi számunkra, hogy az Atya néven ismert karakterrel játszhassunk.

 

 

Yara szigete, vagyis a Far Cry 6 helyszíne folyamatosan okot ad a visszatérésre. Ahogy azt a Ubisoft annak idején megígérte, a franchise olyan ikonikus gonosztevőinek szemszögéből élhettük át a kalandokat, mint Vaas vagy Pagan Min. Most Joseph Seeden, a Far Cry 5 főellenségén a sor, aki már meg is kapta a dátumot, hogy hivatalosan is landoljon a hatodik részben a Joseph: Collapse című kiegészítővel.

A Joseph: Collapse február 8-án válik elérhetővé

A Ubisoft február 8-ra jelentette be a DLC megjelenését, így már nem kell sokat várnunk, hogy találkozhassunk „Az Atya” néven ismert férfival. Ahogy azt már más hasonló stílusú bővítményekben is láthattuk, ezt a karaktert is irányíthatjuk majd, és olyan aspektusokat is megismerhetünk, amelyek az eredeti játékban nem derültek ki.

Így a bővítmény lezárja a Far Cry gonosztevőinek körét, akik ellátogatnak a Yara szigetén játszódó kalandba, hiszen a kezdeményezésnek köszönhetően a fent említett három karakter is bekerült a hatodik részbe. Joseph Seed érkezése tehát a DLC-k eme trióját zárja le, sajátos megjelenésével.

A Far Cry 6 újdonságai azonban nem korlátozódnak a régi karakterekre, hanem olyan szereplőket is bemutat, akiket a való életből ismerhetünk majd. Ilyen Danny Trejo, aki két lövöldözéssel teli küldetés főszereplője, és a Rambo-témájú legújabb frissítés, amelyben ugyan csak a fotókon és posztereken jelenik meg Sylvester Stallone, a harcok terén hitelesen idézi meg a klasszikus akciófilm-szériát.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu