Így festett 2020-ban a Dying Light 2: Stay Human alfa verziója! [VIDEO]

A Techland játéka, a Dying Light 2: Stay Human pénteken (február negyedikén) megjelent (igaz, nem minden platformra!), de nézzük meg, hogy milyen állapotban volt két évvel ezelőtt.

 

A lengyel stúdió elvileg több mint öt évet dolgozott a Dying Light folytatásán. Az első rész még 2015-ben jött ki, és a Techland azzal magyarázta a folytatás Denuvózását PC-n, mert nagy kalózkodás volt. (Ez a The Witcher-trilógiára is érvényes a CD Projekt RED esetében, mégis olyan sikeres lett, hogy a harmadik rész a Nintendo Switchre már megjelent, PlayStation 5-re és Xbox Seriesre pedig még hegeszti a Saber Interactive.) A felesleges másolásvédelem következtében például a GeForce Nowon sem lehet olyan sokat játszani, mielőtt a termékhez elveszítenénk pár órára a hozzáférésünket, de ez már mellékes…

Nos, az Imguron felbukkant három, egyenként maximum huszonhét másodperces videó, ami a Dying Light 2: Stay Human (sőt, akkor még nem is volt alcíme a Techland játékának…!) 2020-as, alfa verziójából készült. Korábban a lengyel cég abban az évben akarta volna kiadni a zombiparkourködést, de ugye a pandémia következtében az ő terveik is úgy hullottak össze mint a kártyavár egy lágy szellő során…

Az első videóban azt láthatjuk, ahogy a videót rögzítő játékos egy ház tetejéről szökken el, mielőtt néhány skillt alkalmazna (már akkor is megvolt ez a játékban). A másodikban a város kellő közepén merül el egy kiadósabb víztömegben, a harmadikban pedig azt láthatjuk, ahogy hősünk igyekszik megfelelően landolni egy ugrás után. Érdekes azért látni, hogy két év alatt mennyit is változott a Dying Light folytatása, mert azért a Techland nem csak ült a fenekén 2020 és 2022 között.

A Nintendo Switch verzióra viszont még várni kell, és nem is tudjuk, hogy pontosan mennyit: a felhőből futó változat ugyanis maximum fél évvel a február 4-ei rajt után fog felbukkanni a nagy N platformján, és a Techland még nem konkretizálta a rajt időpontját.

Forrás: VGC

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu