Dakota Johnson játszhatja Madame Webet a Sony Pókember spin-offjában?!

MOZI HÍREK – Már egy ideje csipogják a madarak, hogy a Sony Pókember spin-offjában, a Madame Webben esetleg feltűnik Dakota Johnson, aki most egy Instagram-poszttal fokozta tovább a kedélyeket…

 

 

Néhány napnyi találgatás után Dakota Johnson sunyi módon megerősíthette a pletykákat, miszerint ó játssza Madame Web szerepét az új Pókember-spinoffban. A Pókember-univerzum új moziját eredetileg még 2019-ben jelentették be, de azóta nagyjából rádiócsend volt vele kapcsolatban, egészen a múlt hónapig. Akkor azt sugallták, hogy a Sony tárgyal Johnsonnal a szerepről, amely a bővülő Pókember-karakterek univerzumának része lesz.

Madame Web karaktere, más néven Cassandra Webb először A csodálatos Pókember #210-es számában tűnt fel az 1980-as években, méghozzá Pókember szövetségeseként. Míg Peter Parkers megőrizte nagyrészt emberi tulajdonságait, addig Madame Web egy mutáns, aki számos természetfeletti képességgel – többek között asztrálprojekcióval, telepátiával és tisztánlátással – rendelkezik, vakon született és lebénult, pókháló alakú létfenntartó gépére támaszkodva él.

Dakota Johnson Instagram-sztorijában egy pókhálós képet osztott meg…

Bár Johnson közvetlenül nem kommentálta a pletykákat, nem sokkal azután, hogy napvilágot látott a Sonyval folytatott állítólagos tárgyalásainak története, az Instagram-sztorijában tett egy bejegyzést, amelyben egy egyszerű pókhálós képet osztott meg. A posztot nyilvánvalóan stratégiailag úgy készítették, hogy kapcsolódjon a Pókember-spinoff hírekhez, és egy ilyen rejtélyes poszt ha mást nem is, a tárgyalások tényét jó eséllyel igazolja.

Érdekesség, hogy Dakota Johnson sokak szerint elég fiatalnak tűnik a karakter eljátszásához, hiszen Madame Webet eddig leginkább idősebb nőként ábrázolták. Ha a szereposztás tényleg megtörtént, akkor több oka is lehet annak, hogy Cassandra Webb fiatalabb változatára esett a választás. A legkézenfekvőbb elképzelés az lenne, hogy a filmvásznon megjelenő iteráció egy eredettörténetet formálna a karakter számára, de ezen kívül az is elképzelhető, hogy a film egyszerűen azt teszi majd, amit az MCU tett May nénivel. May korábbi változatai, többek között a Sony korábbi Pókember-filmjeiben, mind jóval idősebbek voltak, mint Marisa Tomei karaktere a Tom Holland-trilógiában, és ez lehet, hogy csak egy újabb karakter korosztály-módosítás lesz.

Úgy tűnik, még sok a nyitott kérdés a Madame Web-filmmel kapcsolatban, de egyelőre úgy tűnik, Johnson biztosan gondoskodik arról, hogy a pletykamalom tovább pörögjön.

Forrás: Argentina.es

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu