Tom Holland szívesen készítene egy élőszereplős Jak and Daxter filmet

MOZI HÍREK – Az Uncharted sztárja, Tom Holland a Jak and Daxtert nevezte meg, mint azt a videoóáték-adaptációt, amiben legközelebb szívesen játszana.

 

 

Tom Holland a Jak and Daxtert vette célba abban a reményben, hogy egy nap elkészítheti a videójáték-sorozat sötét és „furcsa” élőszereplős adaptációját. Hollandot nemrég a GameSpot kérte, hogy nevezze meg álmai videójáték-adaptációját, amelyben legközelebb szívesen szerepelne. A beszélgetés apropóját az adta, hogy a napokon belül mozikba kerülő Unchartedben ő játssza Nathan Drake szerepét, amely az első ilyen projekt a munkásságában. A játékos és színész gyorsan a Jak and Daxtert nevezte meg, bár szeretné, ha az élőszereplős változatban egy kicsit feldobná a történetet.

„Szeretnék egy Jak and Daxter-filmet készíteni, és én játszanám Jakot.”

„De az A24-nél csinálnám, szóval nagyon furcsa és sötét lenne. Ja. Egy nagyon furcsa, élőszereplős változatot csinálnék a Jak és Daxterből.”

A Naughty Dog által fejlesztett első Jak and Daxter játék, a Jak and Daxter: The Precursor Legacy 2001-ben jelent meg PlayStation 2-re. A játék Jakot követi egy utazáson, hogy megtalálja a Dark Eco bölcset, Gol Acheront, hogy segítsen barátjának, Daxternek, egy ottselnek (egy vidra-menyét hibrid) visszaváltozni emberi formába. A játék sikert aratott, és több folytatás is követte. 2017-ben számos játékot összepakoltak a Jak and Daxter Bundle újrakiadásához PlayStation 4-re.

Ami a várva-várt és igencsak látványosnak és szórakoztatónak ígérkező Uncharted-mozit illeti, a magyar premiert február 10-re tűzték ki, tehát már ezen a héten megtekinthetjük, az InterCom forgalmazásában.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu