A Halo Infinite Xbox és PC játékosainak száma jelentősen visszaesett

A Halo Infinite már nincs a Top 5 legnépszerűbb Xbox-játék között, és a Steam-en sem rendelkezik már olyan nagyszámú felhasználóval, mint korábban.

 

 

Minden csoda három napig tart, ahogy a mondás tartja, és ez a Halo Infinite esetére is igaz. Kétségtelen, hogy a játék sikert aratott: pozitív eladásoknak örvend, a kampánya még a franchise egyik társalkotóját is lázba hozta, és nemrég elérte a 20 millió felhasználót. Úgy tűnik azonban, hogy a cím nem igazán fogott meg mindenkit, mivel az egyidejű játékosok száma jelentősen visszaesett.

A Halo Infinite már nem szerepel az 5 legtöbbet játszott Xbox-játék között

A Windows Central az Xboxon és a PC-n gyűjtött adatok alapján tette közzé ezt az információt. Egyrészt a Halo Infinite már nem szerepel a konzolokon a legnépszerűbb címek top 5-je között (most a hatodik helyen áll), míg a Steamen valami hasonlót érzékel a több mint 25 000 egyidejű felhasználóval (ami messze elmarad a korai időkben elért több mint 272 500-tól).

Nyilvánvalóan nem tudhatjuk biztosan, hogy mi okozta a játékosok elszivárgását, bár a közösség ontja magából a különböző elméleteket a játék jelenlegi állapotáról. A spekulációk egyrészt az elégtelen tartalomra hivatkoznak; másrészt a PC-s verzió hibáira is sokan rámutatnak.

Ami az olyan tartalmakat illeti, mint a co-op vagy a Forge, a 343 Industries már korábban is adott információkat a fejlesztésről és a későbbi, idei megjelenésről. Ezzel együtt, ahogy mi is írtuk kritikánkban, a Halo Infinite egy igazán remek játék lett – vélhetően egyszerűen csak elmúlt az újdonság varázsa…

Forrás: Windows Central

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu