Evil Dead: The Game: elindult az előrendelés, gyűjtői kiadást is kap [VIDEO]

A Boss Team Games játéka, Evil Dead a licencnek megfelelően komolyabb gyűjtői változattal is támadni fog, ha már el lett halasztva…

 

Az Evil Dead: The Game digitálisan két változatban lesz elérhető. Az alap verzió 40 dollár lesz (euróból számítva 14500 forint), de lesz egy 60 dolláros deluxe kiadás is (ez pedig kb. 22 ezer forint lesz). Az előrendelők mindkét esetben Ash Williamsnek két új kosztümöt kapnak (S-Mart Employee, illetve Gallant Knight). A Deluxe Edition az alapjáték mellett az első season passt tartalmazza (igen, már most nyíltan kimondják, hogy több lesz: a Boss Team Games és a Saber Interactive ennyire bízna a játékban…?).

Aztán van egy 125 dolláros (euróból átkonvertálva 45 ezer forintos) gyűjtői kiadás, ha nem digitális változatban gondolkodunk, és inkább a polcra tennénk… Ebben a verzióban az alapjáték és az első season pass mellett egy steelbook, a játék soundtrackje színezett bakeliteken, egy általunk választott méretű póló, egy művészeti kártyapakk és egy kemény borítójú művészeti könyv, mindez egy dobozba csomagolva; a játékban pedig pluszban megkapjuk a Savini Variant skint Ashhez. A 200 dolláros (~72 ezer forintos) Ultimate gyűjtői kiadás is hasonló cuccokkal (alapjáték, season pass 1, steelbook, bakelites soundtrack, póló, kártyacsomag, művészeti könyv, doboz, skin) táma, de pluszban egy teljes méretű Evil Dead 2 Necronomicon replikát is kapunk. Azért pedig talán már megéri ezt a nem kevés pénzt kiperkálni, bár ez ízlés dolga, ugyebár…

Az Evil Dead: The Game nemrég lett elhalasztva (írtunk is róla, amikor el lett tolva a későbbi időpontra), de még egyszer már nem lesz hátrébb tolva a naptárban, mert az már nagyon is hülyén festene, pláne, hogy már az előrendelések is futnak. Az új megjelenési dátum a franchise-hoz méltóan péntek tizenharmadika, azon belül is májusban. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re fog megjelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu