Ilyen lesz a Fallout: Nuevo Mexico, egy rajongói mod, ami tovább bővíti az RPG-saga világát [VIDEO]

A Fallout: Nuevo Mexico-ba, amely a New Vegas bővítménye, egy trailer segítségével nyerhetünk bepillantást.

 

 

A Fallout-univerzum rajongói nem győznek ámulni, hiszen a mitikus poszt-apokaliptikus szerepjáték-sorozatra épülő új RPG hiányában egy modderekből álló csapat életre hívta a Fallout: Nuevo Mexico-t, az emlékezetes Fallout: New Vegas nagyszerű DLC-jét, amely az első két Fallout-játék forgatókönyve által inspirált új felfedezésre váró vidékekkel bővíti a kalandot.

A Nuevo Mexico megjelenési dátumát még nem ismerjük

Még mindig nincs konkrét megjelenési dátum, a Fallout: Nuevo Mexico készítői azonban kiadtak egy teaser trailert, amely bepillantást enged az új kalandba akció közben. A játék több további frakcióval való interakciót ígér, és három új, egyedi társat, akik tökéletesek lesznek az erre az alkalomra létrehozott új affinitási rendszer kipróbálására.

Az Obsidian klasszikusához a Nuevo Mexico mellett más nagy rajongói projektek is készültek, mint például a Van Buren Remake, amely a Black Isle által a törlés előtt kidolgozott, „eredeti” harmadik részt hivatott életre kelteni; a Fallout: Broken City, amely új küldetésekkel bővül; és a Fallout: California előzményjáték, amely innen tölthető le.

A Fallout világának bővítésére irányuló buzgalom mellett az utóbbi időben más projekteket is láthattunk, mint például a Fallout: London, amely a Fallout 4 grafikai eszközeivel készült, és amely amellett, hogy teljesen új helyszínre vezet minket, olyan furcsa elemeket is behoz, mint a savas eső.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu