Aloy cuccai a Ghost of Tsushimában?! Készül a Horizon Forbidden West crossover

A Guerrilla és a Sucker Punch összefogott, hogy a két világot Horizon Forbidden West-tárgyakkal kapcsolják össze.

 

 

A Horizon Forbidden West 2022 egyik legjobban várt játékaként pozicionálja magát, míg a Ghost of Tsushima rengeteg játékost elbűvölt, ami nagyon pozitív eladási számokban tükröződik. Most a két cím összefog egy kis crossover erejére, amely Aloy esszenciáját hozza el a szamurájok nyitott világába a különleges felszereléseken keresztül.

Ahhoz, hogy megszerezzük Aloy felszerelését, egy rejtvényt kell megoldanunk

Ezt a fejlesztők a közösségi médián keresztül jelentették be, ahol egy előzetest láthatunk a Ghost of Tsushimában feloldható tárgyakról. A Guerrilla posztjában arra invitál minket, hogy látogassunk el Iki szigetére, hogy felfedezzük a Horizon Forbidden West meglepetését, ami különböző, Aloyhoz kapcsolódó felszereléseket takar.

A Sucker Punch saját tweetje szerint úgy néz ki, hogy egy rejtvényt kell majd leküzdenünk, hogy hozzáférjünk a Horizon Forbidden Westben található tárgyakhoz. Ahogy a screenshotokon is látható, az új tárgyak Aloy vad világának ruházatát keverik a Ghost of Tsushima szamuráj stílusával, ami a két PlayStation-játék rajongóinak is csemege lesz.

Ilyenformán várhatjuk a Horizon Forbidden West megjelenését ezzel a kis crossoverrel, hogy feldobjuk a február 18-ig még hátralévő néhány napot. Ami pedig Aloy következő kalandját illeti, az pár hete aranylemezre került, és már tényleg nem kell soká várnunk, hogy végre kipróbálhassuk.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu