Az Assassin’s Creed Valhalla következő bővítményében isteni erőket is birtokolhatunk majd [VIDEO]

Az északi mitológia Odin istenének alakját öltve kell megmentenünk fiunkat 35 órányi játékidőn keresztül, persze hamisítatlan Assassin’s Creed-stílusban.

 

 

A Ubisoft mindent bele akar adni az Assassin’s Creed Valhalla új kiegészítőjébe, amelynek címe Dawn of Ragnarök. Ahogy az a látványos bemutatóból is kiderül, a skandináv mitológia Odin istenét alakítjuk majd, aki fiát, Baldrt készül megmenteni, miután elhurcolták Svartalfheim veszélyes birodalmába. A DLC március 10-én jelenik meg, és a Ubisoft nem hagyja ki a lehetőséget, hogy az epikus kaland részleteivel növelje a közönség várakozásait.

A bővítményben férfi vagy női főhőst választhatunk majd

A PlayStation Blog kibővítette az Odinnal és a kockázatos céllal kapcsolatos információkat, amelyek áttekintik az isten körüli funkciókat és néhány extra elemet, amelyek kiegészítik majd az expanziót, mint például a férfi vagy női főszereplő választása. Egyrészt az ikonikus északi istenséggel való játékmenet némileg eltér majd az Eivor esetében látottaktól, hiszen egy mitikus karszalagot kapunk majd, amely Hugr-Rip néven lehetővé teszi, hogy az elesett ellenségektől erőteljes képességeket szerezzünk.

Akár öt képesség is rendelkezésünkre áll majd, amelyekkel új harci és felfedező stratégiákat dolgozhatunk ki, bár ezek közül egyszerre csak kettőt tarthatunk majd meg, és nekünk kell majd eldöntenünk, hogy mely képességek közül érdemes választanunk az utunk során. Mint a fent említett weboldalon olvasható, ezek a képességek a következőképpen vannak besorolva:

  • Power of the Raven: több Assassin’s Creed-játékban már látott képesség, amely abból áll, hogy hollóvá változunk át, hogy repülve gyanútlan ellenségeket gyilkoljunk.
  • Power of Muspelheim: egy olyan lehetőség, amellyel magmává változtathatjuk a testünket, és hasonlíthatunk a bővítmény egyik ellenségére. Ezen kívül lehetővé teszi a láva által elárasztott területek felfedezését is.
  • Power of Winter: hasznosíthatod Odin fegyverét, hogy jéggel támadj az ellenfelekre.
  • Power of Jotunheim: gurulás vagy kitérés közben rövid távolságokra szállítja az istent, de hosszú távolságok gyorsabb megtételéhez is hasznos lehet.
  • Power of Rebirth: használható elesett ellenségeken, hogy feléledjenek, és a te oldaladon harcoljanak.

 

Dawn of Ragnarök új történetszálakat is behoz majd

A Dawn of Ragnarök nem csak Odin és fia történetére koncentrál, hanem teret enged a bonyolultabb kihívásokra vágyó játékosoknak is. Ezeknek a kihívásoknak a megtalálása az arénán keresztül lesz lehetséges, amelyben, ahogy azt már más játékokban is láthattuk, mindenféle ellenféllel megküzdhetünk. Ezen túlmenően Odin csatái ebben az arénában még nehezebbre is beállíthatók, ami egy istenhez méltó harcot eredményez.

Végül az Assassin’s Creed-bővítmény új felszereléseket is kínál a főhős számára, a Ubisoft pedig arra buzdít, hogy fedezzük fel a skandináv mitológia istenségei és az Isu közötti összes kapcsolatot, így még több lore-anyagra számíthatunk az epikus kalandban.

A Ubisoft azonban az Assassin’s Creed nyújtotta lehetőségek horizontját tartja szem előtt, ezért már most közölt néhány olyan ötletet, amely a franchise minden rajongóját izgalomba hozná. Egyrészt a jövőben több játék közötti crossoverrel is találkozhatunk, de a közösség szeme egy olyan pletykára szegeződik, amely arra utal, hogy a Valhalla egyik DLC-jét egy teljes, kisebb játék formájában jelentetnék meg.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu