A Lost Ark a döcögős indulás ellenére is a Steam eladási listájának élére került

Az ingyenesen játszható játék tartalmi csomagjaival rohamléptekkel vette be a Valve áruházát.

 

A 2022-es év februárja az elmúlt évek egyik legerősebb hónapja volt, olyan régóta várt megjelenésekkel, mint a Horizon: Forbidden West és az Elden Ring . Aloy kalandjai a „Tiltott Nyugaton” és Miyazaki utolsó nagy kihívása maradtak az egyik legjobban várt játékok 2022 februárjában, de a Lost Ark kétségtelenül szép meglepetés lett.

Az Arkesia fiktív földjén játszódó, ingyenesen játszható masszív online akció-RPG igazi jelenségnek bizonyul, hiszen félmillió egyidejű játékosával elsöprő sikert aratott a Steamen, és a Twitch-en is az élre tört. A Lost Arknak sikerült a Steam áruház csúcsára is felkerülnie , annak ellenére, hogy ingyenesen játszható címről van szó.

Ahogy az az ingyenesen játszható játékoknál megszokott, a játékosok számos tartalmi csomagot vásárolhatnak a játékhoz. Lost Ark Vanquisher Starter Pack a neve annak a tartalomcsomagnak, amely többek között 2100 kristályt, egy Marramiau háziállatot, amelyből választhatunk, és 30 nap Crystalline Aura-t tartalmaz, mindezt 64,99 eurós áron.

Ez a Vanquisher Starter Pack , együtt az Explorer Starter Pack , sikerült meghódítani a legkelendőbb játékok listáját a Steam áruházban, mindezt úgy, hogy a játék komoly problémákat tapasztalt a szerverek elérésével, ami még a stúdiót is késleltette a megjelenést néhány órával.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu