A The Unbearable Weight of Massive Talent igazán ötletes nemzetközi trailert kapott [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nicolas Cage „meta-filmjének”, a The Unbearable Weight of Massive Talentnek friss előzetese a színész több nyelven szinkronizált szövegét mutatja be.

 

 

A Lionsgate új trailert adott ki a The Unbearable Weight of Massive Talent című filmhez. A filmet „minden idők leg Nicolas Cage-esebb” filmjeként hirdető előzetes abba enged bepillantást, ahogy Cage önmagát alakítja egy akciódús kalandban, amelyben a leghíresebb filmszerepeit kell felelevenítenie, hogy megmentse a családját. A Globális Filmnap tiszteletére kiadott kedvcsináló rengeteg új felvételt kínál a különböző nyelvekről szinkronizált párbeszédekkel. A videót alább nézhetitek meg.

Cage önmagát alakítja egy akciódús kalandban, amelyben a leghíresebb filmszerepeit kell felelevenítenie

Már a film hivatalos szinopszisa sem akármi: „A kreatívan beteljesülést hiába hajszoló, anyagi csőd küszöbére jutott Cage kitalált változatának el kell fogadnia egy 1 millió dolláros ajánlatot, hogy részt vegyen egy veszélyes szuperrajongó (Pedro Pascal) születésnapján. A dolgok vadul váratlan fordulatot vesznek, amikor Cage-et beszervezi egy CIA-ügynök (Tiffany Haddish), és arra kényszerül, hogy saját legendájának megfelelően éljen, a legikonikusabb és legkedveltebb filmes karaktereit felelevenítve, hogy megmentse magát és szeretteit. A karrierjét éppen erre a pillanatra építő, korszakalkotóan díjnyertes színésznek élete szerepét kell elvállalnia: Nick Cage-ét.”

Tom Gormican rendezi és Kevin Ettennel közösen írta a forgatókönyvet. Etten és Cage producerei Mike Nilon, Kristin Burr és Kevin Turen voltak. A The Unbearable Weight of Massive Talent főszereplői Nicolas Cage, Pedro Pascal, Sharon Horgan, Ike Barinholtz, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Lily Sheen, Neil Patrick Harris és Tiffany Haddish.

Az ötletes előzetes egyetlen hátránya, hogy a magyar szinkron sajnos nem kapott helyet benne – mivel a hazai premiernek semmi híre, valószínűleg nem is készült még hozzá hivatalos magyarítás.

Mindenesetre a The Unbearable Weight of Massive Talent a tervek szerint 2022. április 22-én kerül a mozikba szerte a világon.

Forrás: Buenaventura Enlinea

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu