Az Uncharted nagyot szólt: 21,5 millió dolláros nemzetközi bevételt ért el az első hétvégén!

MOZI HÍREK – Az Egyesült Államokban való megjelenése előtt az Uncharted 21,5 millió dolláros bevétellel indította nemzetközi premierjét.

 

 

Tom Holland már a tengerentúli mozikban is visszatér a mozivászonra az Uncharted nemzetközi bemutatójával. A videójáték-adaptáció USA-beli bemutatója előtt a film 15 tengerentúli piacon már bemutatkozott, jó kritikákat kapott – mi is írtunk róla – , és a hétvégén 21,5 millió dolláros bevételt hozott – írja a Variety. Ezek a bevételi számok minden bizonnyal jóval magasabbak lesznek, amint a film február 18-án megjelenik az Egyesült Államokban és Kanadában, valamint Ausztráliában, Brazíliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban és Dél-Koreában is bemutatkozik.

Az Egyesült Királyságban az Uncharted 6,4 millió dollárral az első helyen debütált.

További bruttó bevételei között szerepel Spanyolországban 3,5 millió dollár, Oroszországban 4,5 millió dollár, Ukrajnában 1,3 millió dollár, a Közel-Keleten pedig együttesen mintegy 4 millió dollár. A film mintegy 21%-kal jobban teljesít, mint a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel-sikerfilm.

Érdekes lesz látni, hogy az Uncharted milyen összbevételt húz majd be, miután megjelenik az Államokban és máshol is. Jelenleg a főszereplő Tom Holland a kasszák királya, aki még mindig a Pókember: Nincs hazaút című film sikerében sütkérezik. Ezzel a lendülettel remélhetőleg Holland sztárereje nagy tömegeket fog a mozikba vonzani az Unchartedre is.

Ruben Fleischer rendezte az Unchartedet, Rafe Lee Judkins, Art Marcum és Matt Holloway forgatókönyve alapján. Judkins Jon Hanley Rosenberggel és Mark D. Walkerrel közösen dolgozta ki a történetet. A film főszereplői Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle és Antonio Banderas.

Az Egyesült Államokban és Kanadában 2022. február 18-án kerül a mozikba. Ide haza múlt csütörtök óta látható.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu