Cyberpunk 2077: lehet, hogy még ma elérhetővé válik a next-gen változat?!

A CD Projekt RED már bejelentette, hogy egy különleges eseményen beszél Cyberpunk 2077 jövőjére vonatkozó terveiről.

 

 

Pillanatokkal azután, hogy a CD Projekt bejelentette a Cyberpunk 2077 különleges eseményét, hogy a játék jövőbeli terveiről beszéljen, az Xbox Series X és S felhasználói felületének változása elég egyértelmű nyomot hagy számunkra az esemény egyik fő témájáról: a Cyberpunk 2077 régóta várt next-gen változatáról.

A CD Projekt RED játéka ugyanis hirtelen megkapta a Microsoft konzoljain a „Optimised for Xbox Series X / S” feliratot, amely a javított grafikájú és teljesítményű játékokra utal. Vajon ez azt jelenti, hogy a Cyberpunk 2077 új verziója már holnap letölthető lesz? A The Witcher-saga alkotói még nem nyilatkoztak erről, de úgy tűnik, hogy lehet.

A CD Projekt már korábban megígérte, hogy 2022 első negyedévében várható a next-gen változat

A The Verge neves újságírója, Tom Warren a közösségi médiában megosztott egy képet az Xbox felhasználói felületéről, amelyen említést tett erről az optimalizált változatról, bár a cikk írásakor még nem érkezett újabb frissítés. Nem ő azonban az egyetlen, aki már most elkezdte látni, hogy ez a címke megjelenik a CD Projekt játékán. Logikusnak tűnik tehát a feltételezés, hogy a Cyberpunk 2077 next-gen verziójának megjelenése a nagyon közeli jövőben várható.

Hosszú hónapok hallgatása után eddig minden információt titokban tartottak az ambiciózus RPG új változatáról, amely – nem minden vita nélkül – 2020 végén jelent volna meg. Alig néhány hete azonban a lengyel stúdió bejelentette, hogy a Cyberpunk 2077 next-gen változata sínen van, és azt ígérte, hogy 2022 első negyedévében jelenik meg.

A PC-n is elérhetővé váló új verzió lehetséges fejlesztéseiről szólva a közelmúltban olyan lehetőségek kerültek szóba, mint a jobb mesterséges intelligencia, vagy akár további játékmechanikák. Persze mivel hivatalos megerősítés nem érkezett a játékért felelősök részéről, még várnunk kell néhány órát, hogy megtudjuk, mik az újdonságok.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu