A Cyberpunk 2077 megérkezett a PS5-és az Xbox Series világába: ezekkel a grafikai fejlesztésekkel találkozhatunk [VIDEO]

A CD Projekt RED tegnap egy livestream keretében mutatta be a Cyberpunk 2077 hatalmas frissítését.

 

 

A tegnapi nap a Cyberpunk 2077-ről szólt, a CD Projekt RED ugyanis élő közvetítéssel készült, amelyben sok-sok információval szolgált az RPG jelenével és jövőjével kapcsolatban. A livestream ugyanis nem csak a játék egy aspektusára koncentrált, és megmutatta a közelgő játékjavítás körüli sajátosságokat, valamint az ingyenes DLC-ket és a next-genen rögzített játékmenetet. Illetve, ahogyan azt már többen, köztük mi is pedzegettük, a PS5-re és Xbox Seriesre érkező Cyberpunk 2077-ről is kaptunk információkat, egy hatalmas frissítés formájában, ami már most elérhető.

A next-gen frissítés már elérhető

A Cyberpunk 2077 streamje PS5-ön és Xbox Series X-en rögzített gameplay-jel indult. A CD Projekt RED magyarázata szerint ezek a verziók mindkét konzolban rejlő lehetőségeket kipréselik, hogy olyan képminőséget kapjunk, amelyet Ray Tracing, 4K és gyorsabb betöltés egészít ki. Ahogy azt már más, szintén next-genre megjelent játékoknál is láthattuk, mindkét platformon lesz egy teljesítmény mód és egy Ray-Tracing mód, ami a másodpercenkénti képkocka sebesség változásával jár.

A livestream egy része a Cyberpunk 2077 új javításával bevezetett fejlesztésekre összpontosított

Ezen az úton haladva a CD Projekt RED csapata valós idejű játékmenetet készített, hogy bemutassa az új késdobáló funkciókat, az AI harci technikák változásait, az NPC-k csoportjait, amelyek különböző viselkedést mutatnak a cselekedeteink függvényében, valamint azt, hogy a játék közepén megváltoztathatjuk a megjelenésünket, sok más szempont mellett, amelyek a felhasználói élmény javítását tervezik.

Másrészt a CD Projekt RED élő közvetítése megerősíti azt a kiszivárgást, amelyről már órákkal a bemutató előtt beszámoltak: A Cyberpunk 2077-nek lesz egy 5 órás ingyenes próbaverziója. Ez lehetővé teszi majd a játékosok számára, akiknek még több ok kell a játék megvásárlására, hogy mélyen belemerüljenek Night Citybe, és megismerjék a játék legfontosabb részleteit, például a játékmenetet és az általános hangulatot.

Végezetül csak annyit: köszönjük szépen, CD Projekt RED! Nem is időzíthettetek volna jobban. Elvégre akkora a pangás a videójáték-piacon… nem éppen most jött ki a Dying Light 2; az Uncharted: Legacy of Thieves Collection; a SiFu. Nem mostanság érkezik a Total War: Warhammer III, a Horizon Forbidden West és az Elden Ring… szóval, ha már másfél évet csúsztatok a megjelenéssel, igazán figyelemmel lehettetek volna a szakújságírók leterheltségére. :)))

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu