Íme a Dune: Spice Wars első gameplay-előzetese – közeleg az Early Access [VIDEO]

A Shiro Games csapata szerint a Dune: Spice Wars rendszeres frissítéseket kap majd.

 

 

A Dűne-univerzum jelenleg nagy népszerűségnek örvend, hiszen Denis Villeneuve Frank Herbert eredeti művének mozivászonra adaptálásával magával ragadta a közönséget. Nem kellett sokáig várni arra, hogy ez a fantázia videojátékká váljon: a The Game Awards 2021-en bemutatták a Dune: Spice Warst. Bár már korábban jelezték, hogy 2022-ben várható Early Access, most egy kicsit konkretizálták a dátumot.

A Dune: Spice Wars 2022 tavaszán válik elérhetővé Early Access-formában

A Shiro Games csapata megragadta az alkalmat, hogy ezt a hírt egy gameplay játékmenet bemutatásával együtt közölje, ami még inkább növeli a játék megjelenésével kapcsolatos várakozásokat. Ennek mentén a készítők biztosították, hogy a játék idén tavasszal lép be az Early Accessbe, amit rendszeres frissítések kísérnek majd, többek között többjátékos móddal, több frakcióval és egy teljes kampánnyal.

A program Frank Herbert univerzumát eleveníti fel egy sci-fi környezetben játszódó valós idejű stratégiai mechanikán keresztül. A történetre koncentrálva a Shiro Games megerősítette, hogy játékuk hű lesz az eredeti műhöz, és mint ilyen, ismét abba a techno-feudális jövőbeli galaxisba vezet el minket, ahol a Fűszer jelent mindent…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu