A Cyberpunk 2077 nem portolja a PS4-es trófeákat PS5-re?!

Ha a mentésed már túljutott a cselekmény bizonyos pontjain, néhány Cyberpunk 2077-trófeát lehetetlen lesz megszerezned.

 

 

A Cyberpunk 2077 már biztosan nincs abban a bonyolult helyzetben, mint korábban, és rengeteg olyan fejlesztéssel rendelkezik, ami miatt jó szemmel nézzük a next-gen verziókat, a CD Projekt Red címének azonban sikerült újfent kivernie a biztosítékot a rajongók körében. Ezúttal egy olyan helyzet miatt, ami különösen azokat zavarja, akik 100%-ban befejezték a játékot: ugyanis a trófeák nem lesznek átvihetők PS4-ről PS5-re, ezt a stúdió hivatalos oldala is megerősítette.

A CD Projekt Red megemlíti, hogy a játék SKU-ja az oka a problémának

Ez jelentéktelen probléma lehet azoknak a játékosoknak, akiket nem érdekel ez a PlayStation-funkció, ugyanakkor sokaknak, akik a játék által előírt minden kihívást teljesítettek, a PS5-re való váltás után teljesen feledésbe merül a játékkal eltöltött idő és erőfeszítés.

A Cyberpunk 2077 közönsége gyorsan kifejezte elégedetlenségét a közösségi médiában, mivel nem csak többletmunkára kényszeríti őket ez a változtatás, hanem arra is, hogy a történet nagyon előrehaladott szakaszaiban mentett játékokkal rendelkezők számára bizonyos trófeák megszerzése lehetetlenné válik, így nehéz döntés elé állítva őket, hogy ezek nélkül folytassák, vagy kezdjék elölről a játékot.

 

Miért nem átvihetőek a trófeák a játék két változata között?

 

A CD Projekt Red szerint a hiba a cím SKU-jában (referencia/termékkód) keresendő, amely nem egyezik a PS4 aktuális verziójával, ezért a trófeák nem frissíthetők.

Más címeknél, például az Unchartednél nem volt ilyen probléma a konzolok közötti váltás után, ami egyértelművé teszi, hogy a helyzet teljesen kezelhető. A PlayStation a maga részéről elismeri a trófeavadászokat, akik több száz órát töltenek azzal, hogy számos játékot 100%-ban teljesítsenek, hiszen a vállalat néhány hónapja kiadott egy frissítést a PS5-re, amely teljes mértékben erre a közösségre koncentrál.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu