Durva, végtelen halálozási bugot javítottak a Dying Light 2-ben

Dying Light 2 javítása már megérkezett a számítógépekre, míg PlayStationre és Xboxra a következő napokban kerül fel.

 

Az év elejének egyik legjobban várt játéka a Dying Light 2, amely a videojátékok szempontjából már most is az egyik legforgalmasabb februári hónap premierje. A Techland általában véve egy igen jó játékot tett le az asztalra, amit sajnos a különféle többé-kevésbé bugok rontják csak le, de azok sajnos elég alaposan. Bár van már, amit kijavítottak, de még mindig akad néhány súlyosabb probléma, ami továbbra is fejfájást okoz a gamereknek és fejlesztőknek egyaránt.

Ezen a héten a játék hivatalos fiókja bejelentette, hogy kijavították az egyik hibát, amely leginkább frusztrálta a játékosokat, akik belefutottak. Ez egy olyan hiba, amely egy programozási hiba miatt végtelen halálciklust okozott. A címért felelősök kiadtak egy javítást, amely megoldja a problémát PC-n, bár hamarosan érkezik a konzolokra is.

És hogy mi a konkrét bug? Ha egy játékos egy korlátozott területen belül halt meg, akkor a térkép egy ugyanattól a területtől távol eső részén respawnolhatott, aminek következtében nem volt elég ideje visszatérni a küldetéshez, ami egy újabb karakter halálát eredményezte, ami folyamatosan és végtelenül ismétlődött.

A PC-n elérhető javítás ezen kívül egy új mentési funkciót is hozzáad a mentésen keresztül, amely lehetővé teszi, hogy a fő történetből betöltsünk egy korábbi fájlt. Az új mentési fájlok akkor lesznek feloldva, ha előrehaladunk a játékban, hogy ha akarunk, visszatérhessünk hozzájuk.

A frissítés konzolokra való megérkezésére tehát még várni kell, addig is a Dying Light 2: Stay Human PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en érhető el. A Switch verzióra még szintén várnunk kell néhány hónapot, – a Nintendo hibrid konzolján egyébként is felhőn keresztül, streamelve lesz elérhető a játék, az előző résszel ellentétben. Addig is a Techland folytatja a letölthető tartalmak hozzáadását a meglévő verziókhoz

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu