Scathe: bullet hell FPS a Damage State-től [VIDEO]

A Scathe: bullet hell fejlesztői nem is tagadják, hogy nem kevés lövedék között kell majd sasszéznunk, hogy talpon maradhassunk.

 

A Damage State, továbbá a kiadó, a Kwalee bejelentette, hogy a cross-gen, intenzívnek és klasszikusnak nevezett belső nézetes lövöldözős játékuk, amiben nagy fegyverek és még annál is nagyobb démonok lesznek, valamikor az idei év folyamán fog megjelenni. A Scathe Steam-oldaláról megtudtuk, hogy a játék neve a főszereplőé is: Scathe-et az isteni teremtő hozta létre, és ő a pokol légióinak végrehajtója.

Be kell bizonyítanunk, hogy érünk valamit, így egy ördögien létrehozott labirintuson kell átküzdenünk magunkat, és ez tele lesz mindenféle démoni lénnyel, ezért ragadjuk meg a pokoli kalapácsunkat, és eresszük szabadon a dühünket. Scathe ugyanis nyers erőből nem szenved hiányt, és mindeközben gyors is, úgyhogy a groteszk lényeket gyorsan le tudja gyűrni. Erre szüksége is lesz, ugyanis a pokol köveit (a Hellstone-okat) meg kell találnia, ám ezeket az őrzők (Guardianek) fogják védeni. Ők pedig értelemszerűen erősebb ellenfeleknek bizonyulnak a mezei démonokhoz képest.

A zónákat a fejlesztők kézzel gyúrták (már amennyire ezt digitálisan lehet), és minden sarkon veszély vár ránk. Rúnagyűjtés, titkok? Mindkettőre lesz lehetőségünk a bullet hellnek nevezett játékban, ami azt jelenti, hogy tömkeleg lövedék tart majd az irányunkba, így Scathe sebességét ki kell használnunk, hogy azokon, illetve az ellenfeleken szó szerint átütő támadást hajthasson végre. Scathe-nek rengeteg fegyvere lesz, és mindegyik rendelkezik másodlagos tüzelési móddal, hogy változatosságra ne legyen hiány.

Teljeskörű, cross-play online multiplayerrel is rendelkezni fog a Scathe, így bármikor be- és kiugorhatunk a játékból. Ha elvesznénk a labirintusban, együtt (maximum négyen) talán megtalálhatjuk a kiutat, de a játék ezt trükkösen oldja meg: mindenki közös életszámon osztozik, így ha valaki nem éppen tehetséges, magával ránthatja a teljes csapatot, ami ugye nem a legjobb.

A Scathe idén jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu