Vigyázat: elárasztották a netet az Elden Ring-spoilerek!

A FromSoftware várva várt játéka, az Elden Ring alig egy hét múlva jelenik meg PC-re, PlayStationre és Xboxra.

 

 

Végre kimondhatjuk: már kevesebb mint egy hét választ el minket az Elden Ring hivatalos megjelenésétől. A FromSoftware új címe jövő pénteken landol PC-n és konzolokon, így rendkívül óvatosnak kell lennünk, nehogy elrontsuk az élményt. Még decemberben figyelmeztettünk, hogy a zárt bétáról már elkezdtek felröppenni a spoilerek, és úgy tűnik, ez a megjelenés előtt sincsen másképp.

Első kézből értesültünk arról, hogy az új Elden Ring spoilerek már keringenek a világhálón. Ezért arra biztatunk, hogy legyetek különösen óvatosak a közösségi oldalakon és a megbízhatatlan weboldalakon és fórumokon, hogy elkerüljétek a csalódást, mivel az ilyen jellegű játékok annál jobbak, minél több meglepetést találsz bennük.

Leírások és képernyőképek szivárogtak ki

A legnyilvánvalóbb kiszivárgás a játék intrója volt, amelyet felvettek és már közzé is tettek az interneten, de több játékos más spoilerekkel is elkezdett találkozni. Olyan leírások és screenshotok kerültek elő, amelyekből olyan dolgok derülnek ki, amiket nem szeretnénk tudni a játékról. Még néhány élő közvetítés is volt a Twitch-en olyanoktól, akiknek már van egy példányuk.

Az Elden Ring jelen pillanatban vezeti a 2022-es év legjobban várt játékainak listáját, így ez a probléma sok felhasználót érinthet. A cím február 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu